fover
Asigurări generale
Informaţia de contact Telefon: +373 22 225 596 Fax: +373 22 213 533 E-Mail: office@grawe.md
Asigurări de viaţă
Informaţia de contact Telefon: +373 22 27 93 32 Fax: +373 22 279 356 E-Mail: office@grawe.md
Inhalt:

Grazer Wechselseitige Versicherung (Grawe)

 
Unul dintre marile concerne financiare din Austria
 

Grazer Wechselseitige şi-a construit puterea financiară de-a lungul a peste 187 de ani de experienţă. Rezultatul: un concern financiar solid şi cu o componenţă diversificată.
 
“Asigurare de încredere pentru toţi” a fost motto-ul lui Arhiducele Johann de Austria atunci când a înfiinţat, în anul 1828, compania Grazer Wechselseitige Versicherung. De atunci, o companie internaţională, multilaterală care reuneşte sub umbrela sa companii de asigurări, bănci şi imobiliare devine una dintre cele mai mari firme de asigurări din Austria.

În prezent compania este pe locul 6 în topul companiilor de asigurări din Austria. Venitul anual provenit din prime de asigurare constituie 474,7 milioane euro, atingând  nivelul de 1,92 milioane a poliţelor de asigurare.
 

Cu sediul în oraşul Graz, concernul deţine şi birouri în toate capitalele din provincie, în jur de 100 de centre de deservire a clienţilor şi peste 1.500 de angajaţi bine pregătiţi din întreaga ţară, care garantează ca cei 511.000 clienţii ai săi, pot fi bine informaţi şi deserviţi la cel mai înalt nivel.

13 filiale din Centrul şi Estul Europei sunt responsabile pentru orientarea internaţională a companiei. Acestea sunt situate în Slovenia, Croaţia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru, Macedonia, Kosovo, Republica Moldova şi România. În plus,în afară de propriile sedii, aceste  filiale au, de asemenea, o reţea extinsă de centre de deservire a clienţilor. GRAWE Group reprezintă un factor economic important în Centru şi Estul Europei.

Cu experienţa şi deservirea clientului la cel mai înalt nivel, precum şi cu produsele unice şi adaptate, GRAWE garantează calitate internaţională cu standarde interne de securitate.

 

 

Filialele Grupului

 

Grupul GRAWE deţine o componenţă divesificată ce acoperă o serie de domenii de activitate - asigurări, bănci, societăţi de investiţii şi societăţi imobiliare:

     
 

Făcând clic pe o filială, veţi ajunge pe pagina web al acesteia. În plus, pe partea dreaptă a paginii, veţi putea accesa filialele noastre şi contactele lor. 

 

Istorie

 

“Puterea care aduce binele se bazează pe armonia dintre cei mulţi. Este de datoria fiecăruia să contribuie la aceasta.” (Arhiducele Johann, 1846) 

             
Pe bazele acestui principiu Arhiducele Johann de Austria (fratele mai mic al împăratului austriac Franz Josef I) a înfiinţat, în anul 1828, compania Grazer Wechselseitige Versicherung. În 1828, prin strădaniile Arhiducelui Johann de Austria, fratele mai mic al împăratului austriac Franz Josef I, a fost constituită "Grazer Wechselseitige", o asociaţie de asigurare bazată pe mutualitate. Tot în acest an, apare şi primul tip de asigurare, cel împotriva incendiilor. Acest lucru a pus piatra de temelie pentru   „Grazer Wechselseitige Versicherung” – o poveste de succes care durează de mai bine de 185 ani.  

              
Ceea ce a început atunci ca un asigurător de provincie cu o conexiune pur austriacă, s-a dezvoltat de-a lungul anilor şi astăzi este un Grup Internaţional de Companii din Europa Centrală şi de Est.  

 

Rădăcinile GRAWE sunt într-o ţară, care pe parcursul ultimelor secolele a jucat un rol major în toate evenimentele importante ale lumii, şi mai ales în istoria Europei : două războaie mondiale, criza economică mondială din 1873, consecințele „Vinerii Negre” din 1928 sau chiar şocul preţului la petrol în 1973  nu au fost în stare să distrugă compania promiţătoare, aceasta fiind un examen serios pentru durabilitatea sa.  

 

Conceptul original de responsabilitate comună este actual acum mai mult ca niciodată. Cu angajamentul personal demonstrat de către personalul Grawe în fiecare zi în toate cele 13 ţări, se lucrează în continuare la consolidarea relaţiilor cu clienţii şi la scrierea cu succes a istoriei companiei.

 

Datele financiare ale GRAWE Group

 

Suntem convinşi că rezultatele deosebit de satisfăcătoare obţinute se datorează faptului că am reuşit să îndeplinim dorinţele clienţilor şi ale partenerilor noştri de afaceri şi să întărim totodată încrederea acestora în noi.


Succesul fiecăreia dintre companiile concernului se reflectă în rezultatele consolidate ale grupului.

Date centralizate ale întregului grup la sfârşitul anului 2012:

  • Volum de prime (€): 708.599.000
  • Despăgubiri (€): 422.535.000
  • Număr de contracte: 3.724.973
  • Număr de angajaţi: 3.739