Oficiu Grawe Carat Asigurari
Asigurări generale
Informaţia de contact Telefon: +373 22 225 596 Fax: +373 22 213 533 E-Mail: office@grawe.md
Asigurări de viaţă
Informaţia de contact Telefon: +373 22 27 93 32 Fax: +373 22 279 356 E-Mail: office@grawe.md
Inhalt:

GRAWE CARAT ASIGURĂRI SA

 
 

Cu experienţa de peste 187 de ani în domeniul asigurărilor, grupul austriac GRAWE a intrat pe piaţa de asigurări a Republicii Moldova în aprilie 2004, prin înfiinţarea companiei "GRAWE Asigurare de Viaţă" SA. La început activitatea companiei s-a impus prin prestarea  serviciilor în domeniul asigurărilor de viaţă, fiind până în prezent cel mai mare furnizor de asigurări de viaţă din ţară .

Achiziţiile în zona imobiliară reprezintă o parte importantă a investiţiilor la nivelul întregului grup GRAWE. Aceasta s-a concretizat în necesitatea investiţiei într-un nou sediu în anul 2006 prin achiziţionarea unei clădiri situate în plin centrul Chişinăului, imobilul fiind încadrat în categoria monumentelor arhitectonice ale oraşului. Lucrările de renovare au fost făcute la cele mai înalte standarde internaţionale, cu o valoare a investiţiei de 1,9 milioane Euro.

Rezultatele excelente şi evoluţia companiei „GRAWE Asigurare de Viaţă” SA, dar şi dorinţa de a îmbogăţi totodată gama produselor de asigurări oferite în Moldova au motivat grupul GRAWE să achiziţioneze compania locală „Carat” SA.  Astfel, cu un nou nume, „GRAWE Carat Asigurări” SA, devine prima companie din Republica Moldova, ce oferă clienţilor săi întreaga paletă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, la cele mai înalte standarde europene.

Filosofia noastră este să punem întotdeauna clientul în centrul preocupărilor noastre şi ne-am definit ca obiectiv constant dezvoltarea de produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi costuri de achiziţie cât mai scăzute. Conceperea de noi produse a devenit o direcţie strategică de dezvoltare a GRAWE Carat Asigurări, astfel că şi în acest an am lansat asigurări inovatoare pe piaţa locală a asigurărilor.

Lunga noastră tradiţie în domeniul asigurărilor ne-a permis să construim şi să consolidăm o imagine de putere financiară, stabilitate şi profesionalism.

Pentru noi, motto-ul „Asigurarea de partea Ta.” nu este o simplă afirmaţie. Traducem acest lucru în practică prin concentrarea asupra nevoilor fiecărui client, prin ataşamentul faţă de necesităţile şi dorinţele acestora şi ne propunem să fim percepuţi ca un partener de încredere pe termen lung.

Suntem o companie cu tradiţie şi în aproape un deceniu de continuitate pe piaţa Republicii Moldova am dobândit experienţă, credibilitate şi notorietate. In concluzie, avem la bază istoria şi experienţa unui grup financiar puternic şi planuri îndrăzneţe de viitor.

 
 
Date cu caracter personal

Date cu caracter personal

Informația privind datele cu caracter personal

Date cu caracter personal

Grawe Carat subdiviziuni teritoriale

Subdiviziunile teritoriale ale companiei

Rețeaua forței de vânzări pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Subdiviziunile teritoriale ale companiei

grawe carat Brokeri Parteneri

Brokeri parteneri

Lista partenerilor de încredere cu care colaborează GRAWE Carat

Brokeri parteneri

Dezvaluirea informatiei

Dezvăluirea informației

Dezvăluirea informației