Omnia
Asigurări generale
Informaţia de contact Telefon: +373 22 225 596 Fax: +373 22 213 533 E-Mail: office@grawe.md
Asigurări de viaţă
Informaţia de contact Telefon: +373 22 27 93 32 Fax: +373 22 279 356 E-Mail: office@grawe.md
Inhalt:

Grawe Omnia

 
 

 Suntem preocupaţi mereu de sănătatea noastră, deoarece niciodată nu ştim ce ni se poate întâmpla. Tocmai de aceea, GRAWE Carat a conceput asigurarea GRAWE OMNIA care îţi oferă protecţia în cazul diagnosticării cu o afecţiune gravă, intervenţie chirurgicală sau deces. Noi ştim cât de importante sunt cheltuielile financiare în astfel de împrejurări.


Produsul GRAWE OMNIA reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire pentru cazul de diagnosticare cu o afecţiune medicală gravă.


Lista afecţiunilor medicale grave:
Infarct miocardic, intervenţie chirurgicală de tip by-pass a arterelor coronare, cancer (tumoră malignă), accident vascular cerebral, insuficienţă renală cronică, transplant de organe (inimă, plămâni, rinichi, ficat, pancreas, măduvă osoasă), scleroză multiplă, paralizie, pierderea vederii.


Contractantul poate fi o persoană fizică în vârstă de cel puţin 18 ani sau o persoană juridică iar vârsta persoanei asigurate este de minim 20 ani şi maxim 55 de ani la momentul încheierii contractului de asigurare.


Durata asigurării: este de minim 10 ani şi de maxim 45 de ani, fiind limitată de împlinirea de către asigurat a vârstei de 65 de ani.

 
 

Acoperiri

 

Acest program este prevăzut cu o serie de acoperiri suplimentare şi opţiuni, pentru a răspunde cerinţelor individuale ale fiecărui client:

Asigurarea de viaţă:
Asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire pentru cazul de diagnosticare cu o afecţiune medicală gravă (conform listei specifice)

Pachet de accident 1:
Asigurare suplimentară de invaliditate permanentă din accident (peste 50%)

Pachet de accident 2:
Asigurare suplimentară de deces din accident

 

Beneficii

 

  • în cazul supravieţuirii persoanei asigurate (la expirarea contractului) : se achită suma asigurată din asigurarea de viaţă împreună cu participarea la profit acumulată până la expirarea contractului.
  • în caz de deces a persoanei asigurate : se achită sumă asigurată din asigurarea de viaţă împreună cu participarea la profit acumulată până în momentul producerii evenimentului asigurat.
  • în caz de diagnosticare cu una din afecţiunile medicale grave (conform listei specifice): se achită suma asigurată din asigurarea de viaţă împreună cu participarea la profit acumulată până în momentul producerii evenimentului asigurat.

Asigurările suplimentare de accident:

Pachet de accident 1:
  • invaliditate din accident peste 50%: în cazul în care asiguratul suferă o invaliditate permanentă din accident de minim 50%.
Pachet de accident 2:
  • deces din accident: în cazul în care asiguratul decedează ca urmare a unui accident în sensul condiţiilor de asigurare, asigurătorul va plăti suplimentar suma asigurată conform pachetului de accident 2.

 

Tarifele

 

La calculul sumei asigurate se iau în considerare factori precum vîrsta persoanei care urmează a fi  asigurată, durata asigurării şi prima de asigurare solicitată. 

Prima minimă anuală: 3.000 MDL.

Pentru o ofertă individualizată vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon: (+373 22) 27-93-32, (+373 22) 27-17-20.