Orizont
Asigurări generale
Informaţia de contact Telefon: +373 22 225 596 Fax: +373 22 213 533 E-Mail: office@grawe.md
Asigurări de viaţă
Informaţia de contact Telefon: +373 22 27 93 32 Fax: +373 22 279 356 E-Mail: office@grawe.md
Inhalt:

Grawe Orizont

 
 

Fiecare din noi are vise şi  planuri pentru un viitor frumos pe care să-l trăim alături de cei dragi nouă. Pentru a profita de aceste minunate momente ale vieţii, GRAWE Carat a creat acest produs care oferă acoperire în caz de accident.


Produsul GRAWE ORIZONT reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire suplimentară pentru cazurile de accident.


Contractantul poate fi o persoană fizică în vârstă de cel puţin 18 ani sau o persoană juridică iar vârsta persoanei asigurate este de minim 15 ani şi maxim 65 de ani.


Durata asigurării: este de minim 10 ani şi de maxim 45 de ani, fiind limitată de împlinirea de către asigurat a vârstei de 75 de ani.

 
 

Acoperiri

 

Acest program este prevăzut cu o serie de acoperiri suplimentare şi opţiuni, pentru a răspunde cerinţelor individuale ale fiecărui client:

Asigurarea de viaţă:
Asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital
+
Asigurare suplimentară de scutire de la plata primelor în caz de invaliditate permanentă din accident peste 50 %


Asigurări suplimentare:
Asigurare suplimentară de deces din accident
+
Asigurare suplimentară de invaliditate permanentă din accident (peste 50%)

 

Beneficii

 

  • în cazul supravieţuirii persoanei asigurate (la expirarea contractului): se achită suma asigurată din asigurarea de viaţă şi întreaga sumă provenită din participarea la profit.
  • în caz de deces a persoanei asigurate: se achită întreaga suma asigurată din asigurarea de viaţă, inclusiv participarea la profit acumulată până în momentul producerii evenimentului asigurat
  • invaliditate permanentă din accident de minim 50%: contractantul este scutit de la plata primelor pentru asigurarea de viaţă.

Asigurările suplimentare de accident:

Pachet de accident 1:

  • în caz de deces din accident a persoanei asigurate: se achită suma asigurată în caz de deces din accident conform pachetului de accident 1.
  • în caz de invaliditate din accident peste 50%: se achită suma asigurată pentru invaliditate din accident conform pachetului de accident 1.


Pachet de accident 2:

  • în caz de deces din accident a persoanei asigurate: se achită suma asigurată în caz de deces din accident conform pachetului de accident 2.
  • în caz de invaliditate din accident peste 50%: se achită suma asigurată pentru invaliditate din accident conform pachetului de accident 2.

 

Tarifele

 

La calculul sumei asigurate se iau în considerare factori precum vîrsta persoanei care urmează a fi asigurată, durata asigurării şi prima de asigurare solicitată. 

Prima minimă anuală: 3.000 MDL.

Pentru o ofertă individualizată vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon: (+373 22) 27-93-32, (+373 22) 27-17-20.