press
Asigurări generale
Informaţia de contact Telefon: +373 22 225 596 Fax: +373 22 213 533 E-Mail: office@grawe.md
Asigurări de viaţă
Informaţia de contact Telefon: +373 22 27 93 32 Fax: +373 22 279 356 E-Mail: office@grawe.md
Inhalt:

GRAWE Carat – for a green world

17.09.2018

 
 
<img src="smiley.gif" alt="Smiley face">

Pe 15 septembrie 2018, de Ziua Globală a Curățeniei, GRAWE Carat Asigurări, s-a alăturat celei mai mari celei mai mari acțiuni civice de colectare a deșeurilor, organizată de Hai Moldova.

Compania GRAWE Carat întotdeauna a susținut promovarea unui mediu verde și curat. Suntem mândri de colegii noştri care s-au mobilizat și au făcut curățenie într-un parc din oraşul Chişinău unde s-au strâns zeci de kilograme de gunoi. Pentru a cultiva spiritul civic și sentimentul de responsabilitate de la o vârstă fragedă, mai mulți colegi au venit împreună cu copiii, care s-au arătat entuziasmați de eveniment și s-au manifestat foarte activ pe parcursul întregii acțiuni.

În total, campania la care au participat peste 22.000 de voluntari, a adunat 12.858 de saci cu gunoi nereciclabil și 11.488 de saci cu gunoi reciclabil.

 „Hai Moldova” este parte a mișcării globale World Cleanup Day (Ziua Globală a Curățeniei) care, în data de 15 septembrie 2018, are drept scop să mobilizeze 100 de milioane de oameni din 150 de țări pentru a strânge 500 de milioane de tone de gunoi din spațiile publice. Din 2011, de la apariția Hai Moldova, și până în 2017, mișcarea a reușit să mobilizeze peste 230 000 de oameni pentru a aduna deșeurile aruncate la nimereală. 

 
 

GRAWE CARAT susține participanții la #HospiceBikeTour2018

20.06.2018

 
 
<img>

În perioada 15-20 iulie 2018 s-a desfășurat cea de-a treia ediție a evenimentului Hospice Bike Tour. 17 bicicliști au parcurs 750 KM pe bicicletă, pe traseul Chișinău - Soroca - Iași - Lacul Bicaz - Sighișoara - Brașov, pentru a oferi sprijin celor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat, cu un prognostic limitat de viață.

GRAWE Carat a susținut această cauză nobilă și a fost alături de participanții care au ajuns în siguranță la destinație cu asigurările medicale și de accidente de la GRAWE Carat.

Hospices of Hope contribuie la asigurarea continuității serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață din Orhei, Ocnița și Soroca.

Hospices of Hope este cea mai mare organizație de susținere a serviciilor de îngrijire paliativă din Europa de Sud-Est. În Moldova, organizația susține dezvoltarea îngrijirii paliative încă din anul 2008.

 
 

GRAWE Carat Asigurări alături de Ziua Copiilor

04.06.2018

 
 
=””

 La data de 1 iunie 2018, de Ziua Internațională a Copilului, GRAWE Carat Asigurări, a participat în cadrul evenimentului cu genericul ”Descoperă eroul din tine!”, din scuarul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Publicul prezent la eveniment a fost informat despre serviciile și produsele companiei GRAWE Carat, în special despre programul START, care este un program mixt de viață cu acumulare de capital pentru copii. De asemenea, părinții au aflat despre Eurolife Capital, un program care are ca scop protejarea viitorului persoanei asigurate și a familiei sale, dar și despre alte produse.

La eveniment, copiii au avut parte de picturi pe față cu Leo Grawe, concursuri de desene, tombole cu premii, multe baloane și dispoziție bună.

Nu uitați, să păstrați în suflet copilul din voi! 

 
 

COMUNICAT INFORMATIV

 
 

COMUNICAT INFORMATIV privind hotărârile adoptate de Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. desfăşurată la data de 8 mai 2018 pe adresa: str. Alexandru cel Bun, 49, mun. Chişinău

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor s-a desfăşurat cu prezenţa acţionarilor. Au participat 6 acţionari, deţinători a 56 929 acţiuni cu drept de vot emise de societate. Cvorumul întrunit de adunare a constituit 99,217 % din numărul total de acţiuni emise de Societate.

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor a adoptat următoarele hotărâri:

 1. A aprobat raportul anual al Consiliului Societăţii privind activitatea Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. în anul 2017.
 2. A aprobat raportul Comisiei de Cenzori asupra situației financiare a Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru anul 2017.
 3. A aprobat achitarea remunerației suplimentare societății de audit pentru auditarea situațiilor financiare consolidate pentru anii 2017-2018.
 4. A aprobat modificările punctelor 30.2 și 31.2 din Statutul Societății.
 5. A aprobat repartizarea profitului obținut în anul 2017 de Î.M. C.A.„GRAWE CARAT Asigurări” S.A.
 6. A aprobat normativele de repartizare a profitului pentru anul 2018.

 
 

ÎN ATENŢIA ACŢIONARILOR Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A.

 
 

Stimaţi Acţionari, Comitetul de conducere al Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. Vă aduce la cunoştinţă faptul, că la data de 28 martie 2018, Consiliul Societății a adoptat decizia privind convocarea Adunării Generale Ordinare Anuale a Acţionarilor Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru data de 8 mai 2018, care se va desfăşura pe adresa:

str. Alexandru cel Bun, 49, mun. Chişinău

Începutul adunării: 10.00

Înregistrarea participanților: 09.40- 09.55.

Ordinea de zi:

Raportul anual al Consiliului Societăţii privind activitatea Î.M. C.A. „Grawe Carat Asigurări” S.A. în anul 2017.
Raportul Comisiei de cenzori asupra situaţiei financiare a Î.M. C.A. „Grawe Carat Asigurări” S.A. pentru anul 2017.
Achitarea remuneratiei suplimentare societății de audit pentru auditarea situațiilor financiare consolidate pentru anii 2017-2018.
Aprobarea modificărilor la punctele 30.2 si 31.2 din Statutul Societății.
Repartizarea profitului obţinut de Societate în anul 2017.
Aprobarea normativelor de repartizare a profitului pentru anul 2018.

Informaţii suplimentare:

Adunarea Generală  Ordinară Anuală a Acţionarilor se va desfăşura cu prezenţa acţionarilor.
Lista acţionarilor, care au dreptul să participe la adunarea generală a acţionarilor este  întocmită conform situaţiei la data de 28 martie 2018.
Acţionarii pot lua cunoştinţă de materialele ce vizează ordinea de zi a adunării, începând cu data de 24 aprilie 2018, între orele 9:00 – 17:00, la sediul Societății din str. Alexandru cel Bun 51, mun. Chişinău, Republica Moldova, cu excepţia zilelor de odihnă (sâmbătă şi duminică).                                                     

Informaţii la tel. (022) 22 30 13

 
 

Wolfgang Amadeus Mozart – omagiat de GRAWE CARAT și Sala cu Orgă într-un concert de zile mari

27.01.2018

 
 
poza

Astazi, 27 ianaurie 2018, GRAWE CARAT, pentru al 13-lea an consecutiv, împreună cu Sala cu Orgă, a omagiat într-un concert de muzică clasică, pe marele compozitor austriac Wolfgang Amadeus Mozart.

„De mai bine de 13 ani, Sala cu Orgă și GRAWE Carat Asigurări patronează evenimentul de omagiere al artistului, an de an, fiind un moment drag nouă, un moment de bucurie și relaxare. E și mai motivantă colaborarea noastră frumoasă și de lungă durată, pentru că iată, anul acesta celebrăm aniversarea într-un edificiu reînnoit, o investiție care accentuează necesitatea  valorificării culturii noastre, dar și a dorinței noastre de a avea continuitate istorică, păstrând originalitatea arhitecturală și stilul clasic de odinioară.”, a menționat  Directorul General al companiei, Veronica Malcoci. 

Evenimentul a reunit peste 600 de iubitori de muzică clasică, care au avut ocazia, în premieră, să audieze pe invitata de onoare, prim-fagotistă a Filarmonicii și Operei din Viena, Sophie Dartigalongue.

Printre invitații speciali ai evenimentului, GRAWE CARAT i-a avut alături pe reprezentanții Comisiei Naționale a Pieții Financiare și E.S. Christine Freilinger, Ambasadoarea Austriei la Chișinău.

Mai multe detalii, în reportajul video realizat de PRO TV Chișinău. 

 
 

GRAWE CARAT și Ambasada Austriei la Chișinău au colectat din vânzări 10.500 lei și au fost donați pentru cinci beneficiari cu nevoi speciale

11.12.2017

 
 
photo

La data de 10 decembrie 2017, GRAWE CARAT s-a alăturat organizatorilor „Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, reprezentanților corpului diplomatic din Republica Molodva și a participat, pentru al doilea an consecutiv la „Târgul caritabil de iarnă”, ed. 21. Din vânzările mai multor produse reprezentative Austriei, împreună cu Ambasada Austriei la Chișinău au fost colectați 10500 MDL și  donați pentru cei 5 beneficiari selectați de organizatorii Târgului de Caritate.

Obiectivul acestuia a fost colectarea fondurilor pentru proiectele locale, în special cele care au un impact pozitiv asupra femeilor și copiilor defavorizați.

La eveniment s-au adunat deopotrivă comunități locale și internaționale pentru un schimb interactiv de cultură, artă, tradiție, muzică tradițională, dar și pentru a-și face cunoscută activitatea socială. Ambasade, organizații internaționale și locale, agenți economici și meșteri populari propun bucate, deserturi, băuturi, suvenire, lucruri handmade, picturi, haine, cărți, jucării la prețuri accesibile. În cadrul evenimentului s-a organizat și o tombolă cu sute de premii.

Banii colectați din donațiile tuturor participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzările biletelor de intrare și a biletelor de la tombolă au fost donate celor 5 beneficiari selectați în acest an de către comitetul de granturi din cadrul „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”:

 • Asociația copiilor născuți prematur „VITAE” – copii născuți prematur, spitalizați în secțiile de terapie intensivă.
 • Asociația Obștească „COPIII PLOII” – sprijinirea persoanelor diagnosticate cu boli genetice rare și autism în vederea îmbunătățirii calității vieții.
 • Fundația filantropică medico-sanitară „ANGELUS Moldova” – îmbunătăţirea calității vieţii bolnavilor de cancer şi alte maladii incurabile prin sprijin medical, social şi psiho-emoţional.
 • „Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț – integrarea persoanelor cu nevoi speciale în societate și promovarea produselor handmade.
 • Centrul de caritate pentru refugiați (CCR) – oferă un adăpost liniștit refugiaților și solicitanților de azil.

 
 

GRAWE CARAT Asigurări – partener strategic al Conferinţei regionale în asigurări

10.10.2017

 
 
poza

Astăzi, 10 octombrie 2017, la Chişinău s-a desfăşurat Conferinţa regională în Asigurări, eveniment anual dedicat pieţei de asigurări, ce a reunit peste 100 de participanţi din Moldova, Romania, Rusia, Ucraina, Olanda, Germania, Cehia, Polonia, Croația, Letonia și nu doar.

“Pieţele de asigurări din Comunitatea Europeană străbat, în prezent, un parcurs de reformare pe parte de reglementare şi pe parte operaţională, cu noi cerinţe şi provocări. Noi numim această etapă o tranziţie către euroconformare şi bune practice”, a menţionat în debutul Conferinţei, domnul Preşedinte CNPF, Valeriu Chiţan.

În cadrul Conferinţei au fost dezbătute principalele aspecte care vizează activitatea sectorului de asigurări, brokeraj şi cele conexe din Republica Moldova, dar şi din alte ţări care au făcut parte evenimentului.  “Moldova este o piata tanara, tipic emergenta, dominata de asigurarile obligatorii. O alta tendinta este dezvoltarea bancassurance si acest lucru impulsioneaza dezvoltarea asigurarilor facultative.”, a menţionat în alocuţiunea sa Directorul General al GRAWE CARAT Asigurări, Veronica Malcoci, venind cu recomandări de reformare şi dezvoltare a asigurărilor facultative.  

Evenimentul a evoluat în paneluri de discuţii, unde au fost aduse recomandări precum integrarea în pieţele regionale, echilibrarea intereselor actorilor din piaţă, etc. concluzionând în spusele memebrului IRSG & OPSG, EIOPA, partener de conducere XPRIMM, Alexandru D. Ciuncan că “Intenţia este cu siguranţă bună, dar nu trebuie să uităm că "diavolul" se ascunde întotdeauna în amănunte”.

Recomandările au reieşit din dezbaterile asupra provocărilor pe piaţa asigurărilor, printre care s-a enumerat: depunerea eforturilor pe partea de asigurări facultative, mai ales pe cele de proprietate şi cele agricole, liberalizarea RCA, decalajul intereselor, şi altele.

_________________________

Conferința a fost organizată de XPRIMM cu Sprijinul Oficial al Comisiei Naționale a Pieței Financiare din Moldova și a Biroului Național al Asiguratorilor de Autovehicule din Moldova.

 
 

GRAWE CARAT Asigurări – sponsor principal al Festivalului Republican al Artei Ecvestre

01.10.2017

 
 
poza

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2017 GRAWE CARAT Asigurări a fost sponsor principal al primei ediţii al Festivalul Republican al Artei Ecvestre, care s-a desfăşurat în or. Bălţi.

Peogramul a cuprins Parada Ecvestră, competiții sportive: ”Dresaj”, ”Sărituri”(„Concur”), ”Forța de tracțiune”, numere artistice ale participanților Festivalului.

A doua zi, evenimentul a culminat cu ceremonia de premiere a participanților.

_________________

Asociaţia Obştească Federaţia Ecvestră din Republica Moldova promovează hipismului ca factor social şi cultural, ca un component important al calităţii vieţii.

 
 

15 bicicliști au pornit la drum în siguranță cu GRAWE CARAT Asigurări

12.06.2017

 
 
alt

Hospice Bike Tour 2017 și-a dat startul la data de 19 iunie, cu 15 cicliști amatori ce au pornit pe un traseu de 700 km: Iaşi, Lacul Bicaz, Miercurea Ciuc, Hospice casa Speranţei din Braşov şi a fost încheiat cursa la Hospice Casa Speranţei din Bucureşti.

Cei 13 care au acceptat provocarea de a parcurge această distanță, arătând dorința să ofere sprijin financiar celor care suferă de boli incurabile atât din Moldova, cât și din România.

GRAWE Carat a fost susținătorul cauzei nobile și a fost alături de drumeții care au ajuns în siguranță la destinație cu asigurările medicale și de accidente de la GRAWE Carat.

___________________                     

Hospices of Hope contribuie la asigurarea continuității serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață din Orhei, Ocnița și Soroca.

Hospices of Hope este cea mai mare organizație de susținere a serviciilor de îngrijire paliativă din Europa de Sud-Est. În Moldova, organizația susține dezvoltarea îngrijirii paliative încă din anul 2008. Intră pe secțiunea „ÎNTREBĂRI” în campanie și află mai multe despre Hospices of Hope și îngrijirea paliativă 

 
 

GRAWE CARAT – Medalia de aur și nominația „FAVORITA ANULUI”

19.06.2017

 
 
alt

La data de 16 iunie 2017, în cadrul celei de a III-a ediție a Galei Businessului Moldovenesc, la concursul „Marca comercială a anului 2016″, GARWE Carat a fost premiat cu Medalia de Aur și Diploma de onoare cu nominația „FAVORITA ANULUI”, la categoria “Servicii financiare, editoriale, de consum și de vânzări cu amănuntul”.

Un volum de prime de 190 milioane MDL, o cotă de piață de 14,22% şi un profit de peste 51 milioane MDL au fost reușitele anului 2016, ceea ce a motivat nominalizarea premiului mare, iar aceasta datorită eforturilor angajaților și dedicația față de fiecare client în parte.

Pe parcursul anului 2016, prin stabilitate și profesionalism, GRAWE Carat și-a menținut poziția în TOP 3 asigurători pe piața asigurărilor din Republica Moldova.

Activitatea companiei se raportează la necesitățile clienților, fiind o valoare fundamentală, demonstrând, de asemenea,  pe parcursul celor 13 ani de activitate pe piața Republicii Moldova – corectitudinea tarifării şi competitivitatea.

Pentru 2017, compania  are  un scop bine determinat de a promova valori ce consolidează relațiile cu clienții, dar și dezvoltarea de produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

_____________________________________________________________

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

 
 

12 iunie - Ziua Profesională a Asiguratorului

12.06.2017

 
 
felic

Cu ocazia “Zilei Asigurătorului”, aducem cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniul asigurărilor, dorindu-vă în activitatea profesională doar rezultate performante, prosperitate în tot ceea ce faceți, și nu în ultimul rând, să oferiți mereu garanția unei asigurări de încredere pentru fiecare client deservit.

Cu respect,

Echipa GRAWE Carat Asigurări SA

 
 

Tinerele talente susținute de GRAWE CARAT Asigurări

05.06.2017

 
 
Festival

La data de 4 iunie 2017, GRAWE Carat Asigurări a participat în calitate de partener la Festivalul Național “Anatol Dumitraș”, dedicat omagierii artistului, întru perpetuarea operei și personalității sale artistice distincte.

În cadrul evenimentului s-au desfășurat numeroase activități artistice, dintre care și un concurs al talentelor muzicale care au fost susținute de compania GAWE Carat, prin oferirea cadourilor și premiilor bănești pentru câștigătorii concursului.

De asemenea, evenimentul a reunit diverse personalități din domeniul cultural, precum artiști emeriți și prieteni ai mereului interpret de muzică ușoară, Anatol Dumitraș.

Festivalul Național a fost inițiat și realizat de Asocația băștinașilor “Lărgenii de pretutindeni” din satul Larga, Briceni. 

 
 

GRAWE Carat Asigurări - cu chip de copil

01.06.2017

 
 
alt

Astăzi, 1 iunie 2017, de Ziua Internațională a Copilului, GRAWE Carat Asigurări, a participat în cadrul evenimentului “Sigur și fericit!”, din scuarul Ștefan cel Mare și Sfânt.

În contextul acestei zile, compania a oferit informații publicului care s-a alăturat echipei GARWE Carat,  despre START - programul mixt de viață cu acumulare de capital pentru copii. De asemenea, a fost adus la cunoștință despre Eurolife Capital, fiind un program care are ca scop protejarea viitorului persoanei asigurate și a familiei sale, dar și despre alte produse.

La eveniment, compania a organizat picturi pe față cu Leo Grawe și alte desene colorate.

Totodată, a fost organizat un concurs de desene cu tematica: “O Copilărie sigură, în viziunea ta!”. Iar cele mai originale desene au fost premiate cu rucsacuri, maiouri, penare și alte materiale promoționale. 

 
 

Directorul General GRAWE Carat – noul preşedinte AmCham

04.05.2017

 
 
photo

La data de 13 aprilie 2017, în cadrul Adunării Generale a Membrilor, Directorul General al GRAWE Carat Asigurări, Veronica Malcoci, a fost aleasă Preşedinte al Camerei de Comerţ Americane din Moldova (AmCham).

„Preiau această funcţie cu o deosebită onoare, susţinând în continuare interesele de afaceri ale membrilor noştri, dar și dezvoltând împreună proiectele Camerei de Comerţ Americane. Obiectivul nostru rămâne acelaşi, de a promova investiţiile şi comerţul american în Moldova şi de a dezvolta pârghiile între liderii de guvern şi comunitatea de afaceri” a declarat Veronica Malcoci.

În cadrul şedinţei a fost prezentat şi noul Consiliu de Administraţie format din 10 membri: Octavian Cazac (Turcan Cazac Law Firm), Vitalie Corniciuc (KPMG Moldova),  Boris Efimov (Orhei-Vit), Roger Gladei (Gladei & Partners), Constantin Ivas (Petrom Moldova), John Maxemchuk, Tatiana Stavinschi  (PwC Moldova), Traian Nechifor (Coca-Cola Bottlers Chișinău), Charles Vernon ( Vernon | David), Carmina Vicol (Prime Capital).

Directorul General GRAWE Carat, Veronica Malcoci este cel de-al treilea preşedinte al Camerei de Comerţ Americane, după John Maximchiuk şi Cristina Harea. 

_____________________________________________________________________________

Camera de Comerț Americană din Moldova este o organizație non-guvernamentală non-profit, înființată în anul 2006. AmCham Moldova este membru al rețelei internaționale din 125 camere de comerț din întreaga lume, iar scopul său declarat este acela de a conecta spiritul antreprenorial și cultura Moldovei de cele ale Statelor Unite. GRAWE Carat Asigurări a devenit membru AmCham în octombrie 2013.

 
 

Întrevederea Președintelui Grawe Group, dl Otmar Ederer cu Premierul Pavel Filip

15.03.2017

 
Executivul va susţine toţi investitorii străini din Moldova
 
Dl Otmar Edered

Pe 15 martie 2017, Prim-ministrul Pavel Filip a avut  o întrevedere cu Othmar Ederer, președintele Grawe Group din Austria.

În cadrul discuţiei, Premierul a remarcat activitatea pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova a concernului Grawe, care reprezintă un investitor important din Uniunea Europeană. Totodată, şeful Executivului a menţionat că unul dintre obiectivele activităţii sale este axat pe asigurarea condițiilor favorabile pentru mediul de afaceri, prin asigurarea unei justiții corecte şi funcţionării eficiente a instituțiilor de combatere a corupției: „Întreprindem toate eforturile pentru a crea un climat de afaceri cât mai favorabil, precum şi a atrage potenţialii investitori. În acest proces punem accent pe două elemente importante: depăşirea barierelor birocratice și crearea condițiilor confortabile pentru antreprenori prin aprobarea unor reguli clare și egale pentru toți”.

La rândul său, Othmar Ederer a apreciat deschiderea și eforturile depuse, exprimând certitudinea unei colaborări de succes şi pe termen lung: „Intenţia companiei noastre este de a avea o activitate durabilă şi protejată în Republica Moldova, iar experienţa noastră ne permite să garantăm clienţilor noștri deservire calitativă”.

În context, Premierul a menţionat că este la curent cu problemele cu care s-a confruntat compania austriacă în ultimii ani, și a dat asigurări că Executivul va sprijini şi va proteja interesele fiecărui investitor străin ce activează, precum și a celor care intenționează să investească în Republica Moldova.

 
 

În atenția acționarilor Î.M. C.A. ”GRAWE CARAT Asigurări” S.A.

17.03.2017

 
 

Stimaţi Acţionari,

Comitetul de conducere al Î.M. Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. Vă aduce la cunoştinţă faptul, că la data de 14 martie 2017, Consiliul Societății a adoptat decizia privind convocarea Adunării Generale Ordinare Anuale a Acţionarilor Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru data de 28 aprilie 2017, care se va desfăşura pe adresa:

str. Alexandru cel Bun, 49, mun. Chişinău

Începutul adunării: 10.00

Înregistrarea participanților: 09.40- 09.55.

Ordinea de zi:

`1.   Raportul anual al Consiliului Societăţii privind activitatea Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. în anul 2016.
2.   Raportul Comisiei de cenzori asupra situaţiei financiare a Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru anul 2016.

3.    Alegerea membrilor Comisie de cenzori și stabilirea cuantumului retribuției muncii lor.

4.    Repartizarea beneficiului obţinut de Societate în anul 2016.

5.    Aprobarea normativelor de repartizare a beneficiului pentru anul 2017.

Informaţii suplimentare:

1.   Adunarea Generală  Ordinară Anuală a Acţionarilor se va desfăşura cu prezenţa acţionarilor.
2.  Lista acţionarilor, care au dreptul să participe la adunarea generală a acţionarilor este  întocmită conform situaţiei la data de 15 martie 2017.
3.  Înregistrarea acţionarilor se efectuează în baza actului de identitate, iar a reprezentanţilor acestora în baza actului care atestă împuternicirile în conformitate cu legislația în vigoare.
4.  Acţionarii pot lua cunoştinţă de materialele ce vizează ordinea de zi a adunării, începând cu data de 11 aprilie 2017, între orele 09:00 – 17:00, la sediul Societății din str. Alexandru cel Bun 51, mun. Chişinău, Republica Moldova, cu excepţia zilelor de odihnă (sâmbăta şi duminică).                          

Informaţii la numărul de telefon 022 22 30 13 

 
 

Gala Forței de Vânzări 2017

 
Sărbătorim rezultatele echipei GRAWE
 
Grawe team

Anul acesta Gala Anului  Forței de Vânzări 2017 „Grawe Carat Asigurări” a avut loc pe 14 martie 2017, eveniment ce s-a desfășurat sub acelaşi semn al eleganţei şi entuziasmului ca şi în anul precedent.

Premiem an de an cei mai buni reprezentanți ai companiei din domeniul vânzărilor.

La eveniment au fost prezenţi Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA  - doamna Veronica Malcoci și domnul Peter Hronovsky, administraţia şi toate reprezentanţele companiei, iar ca oaspeţii de onoare au fost prezenți din Comitetul de Conducere GRAWE  România reprezentat de către Directorul General – Dl Paul Swoboda și Dl Bogdan Moraru.

Acest eveniment important a fost un prilej pentru Comitetul de Conducere de a mulţumi pentru rezultatele obținute pe parcursul anului 2016, cât și pentru aportul direct al întregii echipe. Mulțumiri deosebite au fost aduse Forței de Vânzări și câștigătorilor concursului din 2016 pentru munca de peste an și pentru contribuţia valoroasă la atingerea rezultatelor bune ale companiei.

Astfel, în cadrul evenimentului au fost decernate premiile  pentru “Cel Mai Bun Consultant 2016” şi “Cel Mai Bun Sector 2016”.

Câştigătorii concursurilor au primit trofee, diplome şi desigur, premii băneşti. Aceştia sunt:

„Cel mai Bun Sector 2016”

Premiul I – sectorul TARACLIA, manager Svetlana Bacarji

Premiul II – sectorul RÎȘCANI CH, manager Svetlana Draciuc

Premiul III – sectorul CENTRU II, manager Viorica Pozdirca

„Cel mai Bun Consultant 2016”

Premiul I – Vitalie ZAZULEA, sectorul Bălţi I

Datorită dinamismului și profesionalismului echipei  Grawe Carat, pentru anul 2016, performanţele companiei GRAWE s-au situat la un nivel solid şi suntem mulţumiţi de valoarea rezultatului atins,  GRAWE Carat menținându-se în TOP 3 Asigurători pe piață.

 
 

Concert extraordinar "De ziua lui Mozart"

30.01.2017

 
Sponsorizare concert Mozart
 
mozart concert

Sfârșit de ianuarie 2017, a avut loc Concertul Extraordinar ”De ziua lui Mozart” organizat de GRAWE Carat Asigurări SA.

Pe 27 ianuarie, la Sala cu Orgă au răsunat acorduri de creații mozartiene rare, dar excepționale în același timp, executate ireproşabil de invitatul special, reputatul flautist italian GIUSEPPE NOVA, cât și de soliștii – Ana Cernicova, Liliana Marin, Victor Novițchi precum și Alexei Digore. Invitații speciali care au încântat publicul atât prin sonorităţile pe care au ştiut să le dăruiască, cât şi prin graţia cu care transmiteau mesajul muzical, au fost ghidați cu farmec de dirijorul Cristian Florea.

Giuseppe Nova – succesele lui au fost salutate de publicațiile internaționale încă de la începutul carierei sale. Revista Washington Post a numit execuțiile sale la flaut "fermecătoare", alte critici "performanță excepțională", un sentiment extraordinar muzical" (Il Giornale) etc. A absolvit Conservatorul din Torino și Conservatorul din Lyon unde a studiat cu celebrul Maxence Larrieu. Descris ca unul din cei mai remarcabili flautiști italieni din generația sa, Giuseppe Nova și-a făcut debutul în 1982 ca solist în Orchestra Simfonică Națională a postului TV RAI. Aceasta a marcat începutul carierei sale excepționale care l-a condus spre cele mai prestigioase săli de concerte din Europa, SUA și Asia.     

Aşadar, într-un astfel de spaţiu încărcat de istorie şi de o bogăţie spirituală aparte, susţinut de artişti valoroşi, concertul GRAWE a încântat şi în acest an pe cei prezenţi prin calitatea programului şi ţinuta interpretării.

 
 

GRAWE Carat Asigurări în Top 100 Branduri 2016

21.12.2016

 
 
Top 100 Branduri

GRAWE Carat Asigurări - cel mai de succes brand de pe piața asigurărilor în anul 2016.

La data de 21 decembrie 2016 a avut loc decernarea câștigătorilor concursului ”Top 100 Branduri 2016”, organizat de revista ”VIP Magazin”. În cadrul evenimentului GRAWE Carat Asigurări a fost premiată cu diplomă de excelență la categoria ”Bănci/Asigurări/Finanțe”

Premiul a fost acordat pentru succese remarcabile, ascensiune și recunoaștere pe piața din Republica Moldova.

 
 

Acord de bancassurance încheiat între GRAWE Carat Asigurări S.A. şi BC "Mobiasbancă - Groupe Société Générale" S.A.

15.09.2016

 
 
Mobias_bancassurance

Siguranța ta - preocuparea noastră

Mobiasbancă - Groupe Société Générale lansează un nou serviciu -  Mobias Asigurări - în parteneriat cu GRAWE Carat Asigurări. Astfel, cele două companii internaționale cu renume, care împărtășesc valori comune și aplică standarde înalte în calitatea deservirii clienților au semnat un parteneriat de colaborare pentru a acoperi nevoile clienților de asigurări de accidente, de bunuri și proprietăți, de răspundere civilă auto (RCA și Carte Verde), asigurări auto facultative (CASCO) etc.

Datorită  acestui parteneriat, în premieră pentru piaţa Republicii Moldova, este lansat un  produs bancar inovativ – credite de consum cu asigurare de accidente inclusă, care oferă  plus de protecție, scutind clientul şi familia sa de grija ratelor la credit în caz de accidente.

Astfel, clienții vor beneficia de două produse în același loc, accesibile în toate unitățile Mobiasbancă, pentru comoditatea lor de a economisi timp. De asemenea, clienții vor beneficia de expertiza profesionistă a consultanților băncii, de o rată preferențială la creditul contractat și despăgubiri în caz de accidente care afectează sănătatea și pot provoca incapacitate temporară de plată.

Știind  reticența și temerile legate de asumarea unor obligațiuni financiare, naturale pentru fiecare individ, am creat acest produs pentru a oferi mai multă încredere şi siguranţă în ziua de mâine, scutind clientul şi familia sa de grija ratelor în cazul unor situaţii neprevăzute. Este un pas important în diversificarea produselor bancare și  face parte din strategia noastră de lungă durată – de a crea servicii inovative, de a acoperi toate nevoile financiare și a oferi protecție clienților și familiilor acestora”, a declarat Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO al Mobiasbancă.

Președintele Comitetului de Conducere al GRAWE Carat Asigurări, Veronica Malcoci, a ţinut să menţioneze: “Colaborarea dintre GRAWE Carat și Mobiasbancă consolidează un parteneriat strategic între companiile noastre, o colaborare pe care ne-am dorit-o și în care credem deopotrivă. Suntem două companii solide și reprezentăm grupuri financiare europene de renume ce pot să garanteze clienților servicii bazate pe profesionalism și stabilitate. Clienții din Republica Moldova pot să aibă certitudinea că vor beneficia de servicii financiare complete de cea mai înaltă calitate.”

GRAWE Carat Asigurări deține în portofoliu o gamă largă de produse de asigurare disponibile tuturor clienților Mobiasbancă. Din 1 septembrie  în agențiile și sucursalele băncii clienții pot beneficia de ambele produse - de credit și de asigurare - într-un singur set, economisind astfel timp, efort, bani.

BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A., parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, este o bancă de încredere, oferind servicii financiare inovative, care corespund standardelor internaţionale. În prezent, banca operează prin 52 de unități, bazându-se pe experienţa a circa 700 de angajaţi care deservesc 118 000 clienţi activi - persoane fizice, juridice şi antreprenori. Este Nr. 1 în termeni de transparenţă, unica bancă recunoscută de Instituţiile Financiare Internaţionale care are acces la fondurile internaţionale pentru creditarea clienţilor săi în condiţii avantajoase şi singura bancă din Moldova certificată în conformitate cu noul standard ISO 9001:2015 în domeniul calităţii.

Î.M. GRAWE Carat Asigurări S.A. este parte a Grupului financiar austriac GRAWE. Cele 13 filiale de asigurări ale GRAWE Group, din Europa Centrală și de Est, demonstrează puterea financiară și stabilitatea pe care o garantăm clienților, calitatea la nivel internaţional susţinută prin standardele austriece de siguranţă. GRAWE Carat Asigurări oferă o gamă largă de produse atât pe segmentul asigurărilor generale, cât și pe segmentul asigurărilor de viață, fiind cel mai mare furnizor de asigurări de viaţă din țară. Dezvoltarea constantă a plasat compania la sfârșitul anului 2015 pe locul 2 în topul companiilor de asigurări din Republica Moldova. 

 
 

GRAWE Carat Asigurări a participat la Spartachiada 2016

12.09.2016

 
 
Spartachiada 2016

În perioada 10 - 11 septembrie 2016 a avut loc Spartachiada salariaților din Instituțiile Bancare și de Asigurări din Republica Moldova, ediția anului 2016.

GRAWE Carat Asigurări a fost una din cele 6 echipe participante la Spartachiadă.

Datorită eforturilor depuse și susținerii din partea suporterilor, echipa GRAWE Carat Asigurări a obținut următoarele performanțe:

Locul II – mini fotbal

Locul II – darts

Locul III – tenis de masă

Comitetul de Conducere al Companiei GRAWE Carat Asigurări în frunte cu Doamna Director General Veronica Malcoci aduce mulţumiri tuturor participanţilor, precum şi suporterilor care au fost activi în această competiţie!

 
 

GRAWE CARAT ASIGURĂRI S.A. – partener al BMW Festival 2016

 
 
BMW Festival

La data de 30 iulie 2016 a avut loc festivalul organizat cu ocazia aniversării a 100 de ani a mărcii BMW.

Grandiosul eveniment a fost susținut de către GRAWE CARAT ASIGURĂRI S.A., în calitate de partener.  

În cadrul festivalului, care a adunat peste 10 mii de persoane, au fost expuse aproximativ 300 de mașini de generații mai vechi, cît și mașini de modele noi, aduse din toate colțurile Moldovei, precum și din Lituania, Italia, Ucraina, Belarus, România.

Vizitatorii festivalului au avut ocazia să urmărească trucuri pe două roţi și acrobaţii pe motocicletă.

De asemenea, au avut loc și cîteva concursuri auto: Elegance, Lowrider, Styling, Tuning, Pit Stop, Equilibrium, iar cîștigătorii acestora au fost premiați cu cadouri, inclusiv din partea GRAWE CARAT ASIGURĂRI S.A. De cadouri din partea companiei au avut parte și cîțiva vizitatori norocoși.  

Festivalul a culminat cu un concert susținut de către trupa rock din Belgia - The Revengers, precum și de către cîțiva artiști autohtoni. 

 
 

GRAWE CARAT – locul II în Topul Companiilor de Asigurări din Moldova

 
 

În anul 2015, compania GRAWE CARAT Asigurări a înregistrat un volum de prime brute subscrise de peste 179 milioane MDL și o cotă de piață de 14.59%, rezultate care i-au asigurat locul II în topul companiilor de asigurări din Republica Moldova.

La fel ca în anii precedenți, indicatorii de siguranță financiară (rata solvabilităţii şi rata lichidităţii) ai GRAWE CARAT Asigurări au înregistrat valori ridicate. Rata solvabilităţii pentru asigurările de viața a fost de 4 ori mai mare decît nivelul ratei de solvabilitate minim stabilit de legislație (100%), constituind 413.3%, iar pentru asigurările generale - 171.45%. Capacitatea companiei de a-și onora obligațiile de plată este confirmată de nivelul ridicat al coeficientului de lichiditate. Acesta se situează la o valoare mult superioară nivelului minim impus de normele în vigoare, fiind de 20.57 ori mai mare pentru asigurări de viaţă şi de 1.45 ori pentru cele generale.

În anul 2015, pe segmentul asigurărilor de viață GRAWE CARAT Asigurări S.A. a încheiat 3,357 contracte noi, iar pe segmentul asigurărilor generale – 120,039 contracte noi.

Performanțele obținute certifică profesionalismul și stabilitatea companiei GRAWE CARAT Asigurări S.A.

 
 

Echipa GRAWE Carat a participat la cea de-a II-a ediție a Maratonului Internațional Chișinău

17.04.2016

 
 
Foto Maraton 2016

La data de 17 aprilie 2016 angajații GRAWE Carat Asigurări au participat la Maratonul Internațional Chișinău.

Evenimentul sportiv internațional, ajuns la cea de-a doua ediție, a adunat peste 15 mii de alergători amatori și sportivi de performanță, din 40 de țări ale lumii, care au parcurs distanțele de 3, 10, 21 și 42 de kilometri.

Avînd deja experiența participării la Maratonul Internațional Chișinău 2015, în acest an, echipa Grawe Carat a ridicat ștacheta și a participat, nu doar la cursa de 3 km și 10 km, dar și la cea de 21 km.

Majoritatea colegilor noștri au participat la cea mai numeroasă cursă din cadrul Maratonului – Fun Run (3 km).

Suntem mîndri de întreaga echipă Grawe Carat care a participat la Maratonul Internațional Chișinău 2016 și ne exprimăm admirația față de cei mai rezistenți dintre noi, și anume: Alexandr Melnic (21 km), Andrei Lisnic (10 km), Gheorghe Cebotari (10 km).

Felicitări tuturor colegilor care au participat la Maratonul Internațional Chișinău 2016!

 
 

GRAWE CARAT Asigurări a sărbătorit Gala Anului 2016 a Forţei de Vînzări

 
 
Foto Gala 2016

La data de 17 martie 2016 „GRAWE CARAT Asigurări” SA a sărbătorit 12 ani de activitate în cadrul evenimentului Gala Anului 2016 a Forței de Vînzări.

La eveniment au fost prezenţi Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA  - doamna Veronica Malcoci și domnul Peter Hronovsky, administraţia şi toate reprezentanţele companiei, iar oaspeţii de onoare au fost Preşedintele Consiliului de Supraveghere GRAWE Group – Dr. Philipp MERAN, Consiliul Societăţii GRAWE Carat în frunte cu Preşedintele Consiliului – Dr. Othmar EDERER şi Comitetul de Conducere GRAWE  România reprezentat de către Directorul General – Dl Paul Swoboda.

De asemenea, acest eveniment frumos a fost un prilej pentru Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA de a mulţumi încă odată întregii echipe şi, în special, Forţei de vînzări, pentru munca depusă şi aportul deosebit adus companiei.

Astfel, în cadrul evenimentului au fost decernate premiile  pentru “Cel Mai Bun Consultant 2015” şi “Cel Mai Bun Sector 2015”.

Câştigătorii concursurilor “Cel Mai Bun Consultant 2015” şi “Cel Mai Bun Sector 2015” au primit trofee, diplome şi desigur, premii băneşti. Aceştia sunt:

Cel mai Bun Sector 2015
Premiul I – sectorul CENTRU I, manager Ina Cevîcelova
Premiul II – sectorul TARACLIA, manager Svetlana Bacarji
Premiul III – sectorul RÎŞCANI CH, manager Svetlana Draciuc

Cel mai Bun Consultant 2015
Premiul I – Angela APOSTU, sectorul Centru II
Premiul II – Marina TOPAL, sectorul Taraclia
Premiul III – Vitalie ZAZULEA, sectorul Bălţi I
 
Rezultatele excepționale ale companiei noastre se datorează dinamismului, pregătirii şi profesionalismului oamenilor care lucrează în cadrul ei, iar succesul din cei 12 ani de experienţă în domeniul asigurărilor a plasat compania „GRAWE CARAT Asigurări” SA, în anul 2015, pe locul 2 în topul Companiilor de Asigurări din Republica Moldova.

 
 

COMUNICAT INFORMATIV

05.04.2016

 
COMUNICAT INFORMATIV privind hotărârile adoptate de Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. desfăşurată la data de 05 aprilie 2016 pe adresa: str. Alexandru cel Bun, 49, mun. Chişinău
 

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor s-a desfăşurat cu prezenţa acţionarilor. Au participat 7 acţionari, deţinători ai 56 943 acţiuni cu drept de vot emise de societate. Cvorumul întrunit de adunare a constituit 99,24 % din numărul total de acţiuni emise de Societate.

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor a adoptat următoarele hotărâri:

1. A aprobat raportul anual al Consiliului Societăţii privind activitatea Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. în anul 2015.
2. A aprobat raportul Comisiei de Cenzori asupra situației financiare a Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru anul 2015.
3. A confirmat societatea de audit și a stabilit cuantumul retribuției serviciilor acesteia.
4. A aprobat Statutul Societății în redacție nouă.
5. A repartizat beneficiul înregistrat în anul 2015 de Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A.
6. A aprobat normativele de repartizare a beneficiului pentru anul 2016.

 

 

 
 

În atenția acționarilor Î.M. C.A. ”GRAWE CARAT Asigurări” S.A.

24.02.2016

 
 

Stimaţi Acţionari, Comitetul de conducere al Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. Vă aduce la cunoştinţă faptul, că la data de 22 februarie 2016, Consiliul Societății a adoptat decizia privind convocarea Adunării Generale Ordinare Anuale a Acţionarilor Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru data de 05 aprilie 2016, care se va desfăşura pe adresa:

str. Alexandru cel Bun 49, mun. Chişinău

Începutul adunării: 11.00

Începutul înregistrării: 10.40- 10.55.

Ordinea de zi:

1. Raportul anual al Consiliului Societăţii privind activitatea Î.M. C.A. „Grawe Carat Asigurări” S.A. în anul 2015.

2. Raportul Comisiei de cenzori asupra situaţiei financiare a Î.M. C.A. „Grawe Carat Asigurări” S.A. pentru anul 2015.

3. Confirmarea societății de audit şi stabilirea cuantumului retribuţiei serviciilor acesteia.

4. Aprobarea Statutului Societăţii în redacţie nouă.

5. Repartizarea beneficiului obţinut de Societate în anul 2015.

6. Aprobarea normativelor de repartizare a beneficiului pentru anul 2016.

Informaţii suplimentare:

1. Adunarea Generală  Ordinară Anuală a Acţionarilor se va desfăşura cu prezenţa acţionarilor.

2. Lista acţionarilor, care au dreptul să participe la adunarea generală a acţionarilor este  întocmită conform situaţiei la data de 22 februarie 2016.

3. Înregistrarea acţionarilor se efectuează în baza buletinului de identitate sau a paşaportului, iar a reprezentanţilor acestora şi actul care atestă împuternicirea (procura sau extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice). 

4. Acţionarii pot lua cunoştinţă de materialele ce vizează ordinea de zi a adunării, începând cu data de 21 martie 2016, între orele 9:00 – 17:00, la sediul Companiei din str. Alexandru cel Bun 51, mun. Chişinău, Republica Moldova, cu excepţia zilelor de odihnă (sâmbăta şi duminică).                                                                          

Informaţii la tel. (022) 22 30 13

 
 

GRAWE Carat a participat la Maratonul Internațional Chișinău

 
 
maraton

GRAWE Carat Asigurări  a participat duminică, 26 aprilie, la Maratonul Internațional Chișinău.


GRAWE Carat  susține  stilul de viaţă sănătos şi importanța pe care o are sportul în procesul de dezvoltare al copiilor şi tinerilor. Suntem mândri de colegii noştri care au participat la cursele pe distanţă de 3 şi 10 km. 

La Maratonul Internaţional Chişinău au participat peste 10 mii de atleţi profesioniști și amatori din Moldova, dar şi din alte ţări. De menţionat că cea mai numeroasă cursă în cadrul maratonului a fost Fun Run pe distanţa de 3 km, la care au participat şi majoritatea colegii noștri.


Toată admirația colegilor care au participat la cursa de 10 de km: Alexandr Melnic, Sumscaia Violina, Chetruşa Doina.
Mulțumim colegilor care au participat la maraton, cât și celor care au venit să susțină echipa noastră!

 
 

Grawe Carat Asigurări alături de EBA la celebrarea a 3 ani de activitate

31.03.2015

 
 
EBA

La 31 martie a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Businessului European din Moldova, Grawe Carat – membru EBA – a luat parte la evenimentul dedicat celor trei ani de activitate a EBA.

La eveniment au participat fondatori și membri ai asociației, oameni de afaceri din RM, inclusiv regiunea transnistreană, România, Ambasadori, reprezentanţi ai autorităţilor publice, astfel enumerând peste 170 persoane.

Cu ocazia împlinirii a 3 ani, EBA Moldova a făcut o retrospectivă a activității. La rândul lor, membrii asociației, au menționat că activitatea acesteia este oportună, cu atât mai mult, cu cât, asociaţia reprezintă interesele atât la nivel național cât și internațional, având în vedere că în Moldova nu este atât de ușor să dezvolți o afacere.

Directorul General al companiei GRAWE Carat Asigurări , Veronica MALCOCI :
“Compania Grawe Carat se simte foarte onorată că este membru al Asociaţiei Europene de Business fiindcă împărtăşim aceleaşi valori şi anume dezvoltarea businessului conform principiilor europene”

Pentru GRAWE Carat Asigurări colaborarea de succes cu partenerii săi este parte a progresului. În toţi aceşti ani GRAWE Carat a demonstrat că reprezintă un partener stabil și de încredere chiar şi în contextul unor circumstanțe economice dificile.

Vedeţi aici reportajul în întregime.

 
 

GRAWE Carat Asigurări a participat la expoziţia IMOBIL-2015

 
 
Expo Imobil2015

În perioada 26-29 martie 2015, Grawe Carat Asigurări SA a participat la expoziţia IMOBIL 2015 care  s-a desfăşurat la Centrul  Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, pavilionul nr. 2.

La ediţia din acest an a expoziţiei, compania „Grawe Carat  Asigurări” SA în colaborare cu  „EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca” SA  a pus  la dispoziţia vizitatorilor informaţii cu privire la toată paleta de produse de asigurări cât şi la cele creditare.

Pentru vizitatorii cu copii, Grawe Carat Asigurări împreună cu Banca au pregătit o surpriză, de care s-au bucurat cei mici, iar părinţilor le-au fost oferite consultaţii cu privire la întrebările adresate reprezentanţilor noștri ce ţine de condiţiile de asigurare, cât şi la cele de creditare  din partea reprezentanţilor  EXIMBANK.

 
 

GRAWE CARAT Asigurări a sărbătorit Gala Anului 2015 a Forţei de Vânzări

 
 
gala 2015

La data de 17 martie 2015, a avut loc evenimentul care deja a devenit o tradiţie pentru compania „GRAWE CARAT Asigurări” SA – Gala Anului 2015 a Forţei de Vânzări, sărbătorind de asemenea 11 ani de activitate a companiei pe piaţa Republicii Moldova. Ca şi în ceilalţi ani în această seară s-au decernat premiile pentru “Cel Mai Bun Consultant 2014” şi “Cel Mai Bun Sector 2014”.


La eveniment au fost prezenţi Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA, doamna Veronica Malcoci si domnul Peter Hronovsky, administraţia şi toate reprezentanţele companiei, iar oaspete de onoare a fost Directorul General „GRAWE Romania”, domnul Paul Swoboda.
În același timp, acest eveniment frumos a fost un prilej pentru Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA pentru a mulţumi încă odată întregii echipe şi în special Forţei de vânzări pentru munca depusă şi aportul deosebit adus companiei.


Câştigătorii concursurilor Cel Mai Bun Consultant 2014” şi “Cel Mai Bun Sector 2014” au primit trofee, diplome şi desigur, premii băneşti. Aceştia sunt:


„Cel mai Bun Sector 2014”
Premiul I – sectorul CENTRU I, manager Ina Cevicelova
Premiul II – sectorul TARACLIA, manager Svetlana Bakarji
Premiul III – sectorul RÎŞCANI CH, manager Svetlana Draciuc

Cel mai Bun Consultant 2014
Premiul I – Vitalie ZAZULEA, sectorul Bălţi I
Premiul II – Marina TOPAL, sectorul Taraclia
Premiul III – Angela APOSTU , sectorul Centru II

Rezultatele excepționale ale companiei noastre sunt o expresie a dinamismului, pregătirii şi profesionalismului oamenilor care lucrează în cadrul ei, iar succesul din cei 11 ani de experienţă în domeniul asigurărilor plasează compania „Grawe Carat Asigurări” SA în anul 2014, pe locul 3 in topul Companiilor de Asigurări.

 
 

GRAWE Carat a susţinut proiectul „Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare”

12.03.2015

 
 
Poza liceu

În perioada 9-13 martie 2015, s-a desfăşurat Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare, avînd ca obiectiv promovarea în rândul copiilor şi tinerilor a educaţiei financiare.

 La data de 12 martie 2015 compania “Grawe Carat Asigurări” SA în colaborare cu Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) a participat la “ziua uşilor deschise” desfăşurată în cadrul liceului teoretic “Miguel de Cervantes Saavedra” din oraşul Chişinău.

Drept urmare, a fost organizată pentru elevilor claselor a 12-a o prezentare despre produsele şi modalităţile de asigurare.  Scopul primordial fiind cel de a contribui la informarea tinerilor şi copiilor cu privire la tipurile de produse, protecţia oferită şi luarea deciziilor corecte la achiziţionarea unei asigurări conform nevoilor specific.

Elevii au manifestat un interes sporit pentru cele auzite și văzute, dovadă fiind multitudinea de întrebări adresate reprezentanţilor noștri. Astfel, suntem bucuroși că compania noastră a putut contribui la promovarea cunoștințelor de economie şi în special de asigurări în cadrul acestei instituții. 

 
 

COMUNICAT INFORMATIV privind hotărârile adoptate de Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A.

 
 

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor s-a desfăşurat la data de 27.03.2015 cu prezenţa acţionarilor. Au participat 3 acţionari, deţinători a 56 901 acţiuni cu drept de vot emise de societate. Cvorumul întrunit de adunare a constituit 99,17 % din numărul total de acţiuni emise de societate.

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor a adoptat următoarele hotărâri:

1. A aprobat raportul Consiliului Societăţii privind activitatea financiară a Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A.  în anul 2014.
2. A aprobat raportul Comisiei de Cenzori asupra raportului financiar al Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru anul 2014.
3. A revocat membrii Consiliului Societății.
 - A ales noua componență a Consiliului Societății.
 - A ales preşedintele Consiliului Societăţii.
4. A ales membrii Comisiei de Cenzori şi a stabilit cuantumul retribuţiei lor.
5. A repartizat beneficiul înregistrat în anul 2014 de Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A.
6. A aprobat normativele de repartizare a beneficiului pentru anul 2015.
7. A aprobat organigrama Societăţii.

 
 

În atenţia acţionarilor GRAWE Carat

20.02.2015

 
 

Stimaţi Acţionari, Executivul Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. Vă aduce la cunoştinţă faptul, că la data de 20 februarie 2015, Consiliul Societății a adoptat decizia privind convocarea Adunării Generale Ordinare Anuale a Acţionarilor Companiei de Asigurări “GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru data de 27 martie 2015, care se va desfăşura pe adresa:
str. Alexandru cel Bun 49, mun. Chişinău
Începutul adunării: 12.00
Începutul înregistrării: 11.40- 11.55.

Ordinea de zi:
1.Raportul Consiliului Societăţii privind activitatea Î.M. C.A. „Grawe Carat Asigurări” S.A. în anul 2014.
2.Raportul Comisiei de cenzori asupra raportului financiar al Î.M. C.A. „Grawe Carat Asigurări” S.A. pentru anul 2014.
3. Revocarea membrilor Consiliului Societății și alegerea altei Componențe a Consiliului.
4. Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori şi stabilirea cuantumului retribuţiei lor.
5.Repartizarea beneficiului obţinut în anul 2014.
6.Aprobarea normativelor de repartizare a beneficiului pentru anul 2015.
7.Aprobarea organigramei Societăţii.

Informaţii suplimentare:
1. Adunarea Generală  Ordinară Anuală a Acţionarilor se va desfăşura cu prezenţa acţionarilor.
2. Lista acţionarilor, care au dreptul să participe la adunarea generală a acţionarilor este  întocmită conform situaţiei la data de 20 februarie 2015.
3. Înregistrarea acţionarilor se efectuează în baza buletinului de identitate sau a paşaportului, iar a reprezentanţilor acestora  şi actul care atestă împuternicirea (procura sau extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice). 
4. Acţionarii pot lua cunoştinţă de materialele ce vizează ordinea de zi a adunării, începând cu data de 16 martie 2015, între orele 9:00 – 17:00, la sediul Companiei din str. Alexandru cel Bun 51, mun. Chişinău, Republica Moldova, cu excepţia zilelor de odihnă (sâmbăta şi duminica).
     
Informaţii la tel. (022) 22 30 13

 
 

Acord de parteneriat între GRAWE Carat Asigurări şi NEXUS Moldova.

 
 
nexus

Pe 17 septembrie 2014 GRAWE Carat Asigurări a semnat Acordul de parteneriat cu inițiativa (proiectul) NEXUS Moldova. Astfel toţi cetăţenii moldoveni aflați peste hotare, reîntorşi sau care planifică să plece vor avea parte de o consiliere profesionistă în domeniul asigurărilor.

Ne bucurăm foarte mult de semnarea acordului de parteneriat cu NEXUS, astfel unindu-ne eforturile în susţinerea cetăţenilor care pleacă peste hotare, dar şi a familiilor acestora. Compania noastră acordă o  atenție deosebită responsabilității sociale corporative în vederea stabilirii unor relaţii  de încredere, stabile, solide şi reciproc avantajoase  având scopul final  de a asigura bunăstarea cetăţenilor noştri.  Suntem convinşi că prin colaborarea GRAWE Carat – NEXUS , migranţii vor avea posibilitatea să cunoască beneficiile asigurărilor, fapt ce îi va ajuta să îşi realizeze obiectivele financiare pe termen lung. Produsele de asigurare pe care le vom oferi, sunt pliate exact pe necesitatea fiecărui client, având în vedere că viaţa clienţilor devine tot mai complexă, iar necesităţile lor - mai diversificate”, a declarat Veronica MALCOCI, Directorul General al companiei GRAWE Carat Asigurări.

Pentru „GRAWE Carat Asigurări” colaborarea de succes cu partenerii săi este parte a progresului. În toţi aceşti ani GRAWE Carat a demonstrat că reprezintă un partener stabil și de încredere chiar şi în contextul unor circumstanțe economice dificile.

"Peste 50 la sută dintre migranții moldoveni, intervievați de către NEXUS, ne-au spus ca au nevoie de servicii de asigurări. Asta ne-a și motivat să semnăm acest acord de parteneriat cu GRAWE Carat, care a manifestat de la începutul dialogului nostru o deschidere sinceră spre cooperare. În plus, gama largă de servicii oferite de GRAWE Carat Asigurări, şi îndeosebi asigurările de viață, răspund pe de-a întregul așteptărilor migranților moldoveni, care de cele mai multe ori migrează în căutare de lucru deloc protejați. De asemenea, împreună cu GRAWE Carat vom continua să ajustăm și chiar să dezvoltăm servicii noi de asigurări pentru necesitățile stringente ale migranților moldoveni”, a ținut să sublinieze Nicolaas de Zwager, coordonatorul NEXUS Moldova și directorul fondator al IASCI (Austria), agenția care implementează inițiativa NEXUS în Moldova.

NEXUS Moldova ajută moldovenii să-și atingă obiectivele lor personale legate de migrație – de la faza dinaintea plecării până la reîntoarcere – printr-o platformă integrată și orientată pe piață, care le oferă informații specializate, asistență individuală și soluții concrete din partea partenerilor NEXUS. Această platformă consistă din Centrele Locale de Servicii NEXUS, în prezent deschise în orașele Cahul, Edineți și Ungheni, urmând ca în câteva luni să fie deschis un centru și la Chișinău, precum și un portal virtual www.nexusnet.md.

Anul 2014 este un an jubiliar pentru compania „GRAWE Carat Asigurări” SA. Parte a grupului financiar austriac GRAWE, care activează în domeniul asigurărilor de mai bine de 186 ani, compania „GRAWE Carat Asigurări” SA aniversează 10 ani de activitate pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova. În cei 10 ani de existenţă, compania a diversificat constant gama de produse de asigurare, adăugând asigurărilor de viaţă şi produse pe segmentul asigurărilor generale, în prezent fiind unica companie ce prestează servicii de asigurare pe ambele segmente.

 
 

Acord de bancassurance semnat între GRAWE Carat Asigurări şi Banca Comercială “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca”.

 
 
poza bancassurance

Începând cu luna august 2014, clienţii Băncii pot încheia contracte de asigurare a bunurilor gajate nemijlocit la filialele Eximbank – Gruppo Veneto Banca. Aceste servicii, dar şi multe altele, sunt prestate de către toate subdiviziunile Băncii, graţie parteneriatului cu compania de asigurări GRAWE Carat Asigurări.

    Astfel, Banca pune la dispoziţia clienţilor săi o soluţie prin care aceştia pot beneficia de toate tipurile de produse de asigurare, orientate, in mod special, către segmentul de retail,  într-un singur loc şi într-un interval de timp redus. Facilitarea accesului la servicii de tip bancassurance a fost posibilă în urma realizării unui volum considerabil de lucru  în domeniul IT al Băncii şi de instruire a personalului care interacţionează nemijlocit cu clienţii Băncii.

La moment, toate filialele Eximbank prestează următoarele servicii în domeniul asigurărilor: asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse de autovehicule (RCA), asigurarea bunurilor persoanelor juridice şi fizice, asigurarea medicală  a cetăţenilor care pleacă peste hotare etc. În viitor, banca va extinde gama produselor de asigurări, bine structurate tehnic şi perfect adaptate nevoilor specifice fiecărui client.

Prin parteneriatul cu GRAWE Carat Asigurări, EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca asigură extinderea portofoliului de produse oferite clienţilor, precum şi permite clienţilor să beneficieze de un spectru larg de servicii financiare la un ghişeu unic. În mod evident, această colaborare în domeniul bancassurance va facilita accesul clienţilor noi şi existenţi la întreaga gamă produse de asigurare, la preţuri mult mai avantajoase.


 Directorul General al companiei GRAWE Carat Asigurări , Veronica MALCOCI :   „Ne bucurăm foarte mult de faptul că legislaţia în vigoare a permis lansarea serviciului bancassurance, fapt ce va duce la o nouă etapă de dezvoltare a pieţei financiare. Ne-am bazat pe experienţa Grupului GRAWE în domeniul bancassurance pe care o are pe alte pieţe europene unde Grupul nostru activează. Parteneriatul încheiat cu EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca va fi doar în beneficiul clienţilor atât GRAWE Carat Asigurări, cât şi EXIMBANK care  vor avea parte de o consiliere profesionistă şi soluţii financiare pentru îndeplinirea obiectivelor pe termen lung. Fără îndoială că această colaborare va permite creşterea nivelului de încredere a populaţiei atât în serviciile bancare cât şi de asigurări.”

 

 
 

GRAWE Carat Asigurări a participat la Tîrgul de informare pentru cetăţenii reîntorşi de peste hotare.

 
 
tirg

Pe data de 29 august, GRAWE Carat Asigurări a participat la Tîrgul de informare pentru cetăţenii reîntorşi de peste hotare. Compania a prezentat produsele sale de asigurări tuturor cetăţenilor care vor să trăiască în siguranţă.

 
 

GRAWE Carat „mângâie aripile” persoanelor ce suferă de boala-fluturaşului.

 
 
poza concert caritate

De 1 iunie, GRAWE Carat a oferit 1000 de Euro „Asociaţiei Debra  Moldova”  în cadrul concertului de caritate cu genericul „Luptăm pentru acest viciu pentru a trăi”. Această donaţie a fost un mare ajutor pentru bolnavii care suferă de epidermoliză bulboasă, o afecţiune dermatologică, ereditară şi incurabilă.
 "Implicarea în proiectele caritabile este deja o tradiţie pentru GRAWE Carat Asigurări. Noi ne bucurăm să putem ajuta persoanele aflate în dificultate şi le dorim să nu-şi piardă niciodată speranţa. Le mulţumim din suflet Asociaţiei Debra pentru organizarea acestui concert minunat şi ne bucurăm de colaborarea frumoasă pe care am avut-o împreună" a declarat Nadia Bătrîncea, Manager Marketing & PR.

Vedeţi aici reportajul de la concertul de caritate

 
 

GRAWE Carat înverzeşte parcurile în campania Jurnal TVerde !

 
 
poza echipa Grawe

Echipa GRAWE Carat a acceptat cu mare plăcere să fie partenerul Campaniei Jurnal TVerde, una din cele mai populare evenimente sociale.  Astfel, toţi angajaţii s-au mobilizat pentru a face curăţenie în câteva parcuri din oraşul Chişinău unde s-au strâns zeci de kilograme de gunoi. GRAWE Carat Asigurări mereu va promova astfel de campanii sociale, asigurând în aşa mod confortul şi siguranţa cetăţenilor Republicii Moldova.

Vedeţi aici un reortaj din campania Jurnal TVerde

 
 

Comunicat Informativ

 
 

COMUNICAT INFORMATIV privind hotărârile adoptate de Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. desfăşurată la data de 16.04.2014 pe adresa: str. Alexandru cel Bun, 49, mun. Chişinău

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor s-a desfăşurat cu prezenţa acţionarilor. Au participat 4 acţionari, deţinători a 56 907 acţiuni cu drept de vot emise de societate. Cvorumul întrunit de adunare a constituit 99,18 % din numărul total de acţiuni emise de societate.

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Acţionarilor a adoptat următoarele hotărâri:

 1. A aprobat raportul Consiliului Societăţii privind activitatea financiară a Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A.  în anul 2013.
 2. A aprobat raportul Comisiei de Cenzori asupra raportului financiar al Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru anul 2013.
 3. A repartizat beneficiul înregistrat în anul 2013 de Î.M. C.A. „GRAWE CARAT Asigurări” S.A. pentru capitalul de rezervă – 5%, profit nerepartizat rămas la dispoziţia Societăţii – 95 %.
 4. A aprobat normativele de repartizare a beneficiului pentru anul 2014.
 5. A confirmat Î.M. „GRANT THORTON” S.R.L. în calitate de societate de audit care va efectua auditul extern al societăţii în anul 2014, 2015 şi a stabilit cuantumul retribuţiei serviciilor acesteia.
 6. A aprobat organigrama Societăţii

 
 

Despre Asigurările de Viaţă la Jurnal TV

15.04.2014

 
 
poza

Invitată la emisiunea „Deşteptarea” de la Jurnal TV, Şefa Departamentului Asigurări de Viaţă GRAWE Carat - Doina Volcu, a vorbit despre specificul şi  importanţa Asigurărilor de Viaţă.

Vedeţi aici reportajul în întregime

 
 

GRAWE CARAT Asigurări a sărbătorit 10 ani de activitate în sânul familiei.

 
 
poza

La data de 17 martie 2014, Compania GRAWE CARAT  Asigurări” SA  a organizat evenimentul  “Gala anului 2014 – GRAWE 10 ANI ” sărbatorind astfel 10 ani de activitate a companiei. Tot în această seară s-au decernat premiile pentru “Cel Mai Bun Consultant 2013” şi “Cel Mai Bun Sector 2013”

La eveniment au fost prezenţi Comitetul de Conducere GRAWE CARAT Asigurări , administraţia şi toate reprezentanţele companiei, iar oaspeţi de onoare au fost Preşedintele GRAWE Group –Philipp MERAN, Consiliului Societăţii GRAWE Carat în frunte cu Preşedintele Consiliului- Dr. Othmar EDERER şi Comitetul de Conducere GRAWE  România.


În acest mod, conducerea GRAWE CARAT Asigurări a mulţumit tuturor angajaţilor pentru munca depusă în cadrul companiei, oferindu-le o seară frumoasă cu muzică live, focuri de artificii şi bucate alese într-un restaurant din capitală.

Câştigătorii concursurilor au primit trofee, diplome  şi desigur, premii băneşti . Aceştia sunt :

„Cel mai Bun Sector  2013”

Premiul  I – sectorul TARACLIA, manager Bakarji Svetlana

Premiul II – sectorul CENTRU I – manager Cevicelova Ina

Premiul III – sectorul  RÎŞCANI CH – manager Draciuc Svetlana

„Cel mai Bun Consultant 2013”

Premiul I – CÎRLAN ALEXANDR, sectorul Cimişlia

Premiul II – TOPAL MARINA, sectorul Taraclia

Premiul III – PRODAN GHEORGHE, sectorul Bălţi 1.

Cei  10 ani de experienţă în domeniul asigurărilor ne-a permis să construim şi să consolidăm o echipă puternică, stabilă şi profesională.

Rezultatele din ultimii ani confirmă capacitatea companiei de a realiza constant performanţe remarcabile şi, ca urmare, în anul 2013, GRAWE CARAT Asigurări s-a situat pe locul 3 în topul Companiilor de Asigurări.

 
 

În atenția acționarilor GRAWE Carat

11.03.2014

 
Adunarea Generală Anuală a acționarilor 2014
 

GRAWE Carat anunță convocarea Adunării Generale anuale a acționarilor, care va avea loc pe 16 aprilie 2014 în sediul companiei. Detalii în documentul atașat.

_____________________________________________________________________________

 
 

Sponsorizare concert W.A.Mozart

28.01.2014

 
Concert extraordinar la Sala cu Orgă
 
Sala cu Orga

Avînd o colaborare strânsă cu Sala cu Orgă,  GRAWE Carat a sponsorizat impresionante concerte de muzică clasică, fiind mai mulţi ani la rând sponsorul general al concertului dedicat celebrului compozitor austriac W.A. Mozart, care în acest an a celebrat 258 ani de la naşterea  marelui compozitor.

În cei 10 ani de activitate, compania noastră s-a afirmat pe piaţa locală nu doar prin spectrul larg de produse de asigurări pe care îl oferă, ci şi prin diverse sponsorizări şi acte de caritate. Decizia de a fi sponsorul general al acestui concert, dedicat aniversării lui Mozart a fost un adevărat privilegiu, deoarece unul din obiectivele companiei  GRAWE Carat este promovarea tradiţiilor şi valorile culturii.

_____________________________________________________________________________

 


 

 
 

GRAWE Carat asigură FEMEILE cu un zâmbet !

 
 
poza 8 martie

Compania GRAWE Carat lansează o nouă promoţie dedicată Femeilor pentru care siguranţa e mai presus de orice!

Promoţia specială se desfășoară în perioada 1 - 15 martie 2014 și oferă tuturor Doamnelor şi Domnișoarelor ce încheie o poliţă de asigurare facultativă un CADOU SURPRIZĂ.

Promoţia este valabilă doar în oficiul central al companiei de pe strada Alexandru cel Bun 51.

În acest an GRAWE Carat aniversează 10 ani de activitate pe piața asigurărilor din Moldova, 10 ani alături de clienţii şi partenerii săi. In toți acești ani, lansarea de produse noi și de campanii dedicate a fost o direcţie strategică de dezvoltare a companiei, oferind calitate, profesionalism şi stabilitate. GRAWE Carat pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de produse pe ambele segmente de asigurări – de viaţă şi generale.


Regulamentul Campaniei promoţionale  “GRAWE Carat asigură FEMEILE cu un zâmbet”

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
1.1. Campania promoţională “ GRAWE Carat asigură FEMEILE cu un zâmbet” („Campania”) este organizată şi desfăşurată de Î.M C.A “GRAWE Carat  Asigurări„ S.A.

2. OBIECTUL CAMPANIEI
2.1. Clienţii Companiei - persoane fizice de sex feminin  care procură orice tip de asigurare facultativă  în perioada 01 - 15 martie, beneficiază de un mărţişor şi un cadou Surpriză.

3. ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI
3.1. Campania este organizată şi se desfăşoară exclusiv  în oficiul central al Companiei GRAWE Carat de pe strada “ Alexandru cel Bun” 51.

5. PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI
5.1. Campania se va derula în perioada 01 – 15 martie.

6. CHELTUIELILE   PROMOŢIEI
6.1. Cheltuielile  vor fi alocate centralizat din bugetul de marketing al Companiei.
6.2. Gestionarea cadourilor oferite  în cadrul Promoţiei, se va efectua de către Departamentul Marketing în colaborare cu Departamentul Vânzări Directe, Departamentul Asigurări Auto, Departamentul Asigurări de Persoane, Departamentul Asigurări de Bunuri.

7. PREVEDERI FINALE
7.1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a reduce sau extinde termenele de desfăşurare a Promoţiei, la discreţia sa.

_____________________________________________________________________________

 
 

GRAWE Carat susţine performanţa tinerilor sportivi din Republica Moldova.

 
 
poza

Compania GRAWE Carat a fost sponsor general al ediţiei a 11-a a turneului  Cupa IDEA la Fotbal.

Cupa IDEA la Fotbal este o competiţie tradiţională ce întruneşte echipe ce reprezintă ONG-uri, companii şi amatori. Scopul acestei competiţii este spiritul competitiv, fairplay-ul , socializarea şi modul sănătos de viaţă.

GRAWE Carat  susține evenimentele sportive dedicate tinerilor, precum Cupa IDEA la Fotbal, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței pe care o are sportul în procesul de dezvoltare al copiilor şi tinerilor. Odată cu stilul de viață sănătos, sportul aduce tinerilor perseverenți performanțe care îi pot ajuta să devină viitorii campioni ai Republicii Moldova de care vom fi cu toții mândri.

_____________________________________________________________________________

 
 

GRAWE Carat lansează asigurarea de bunuri "BUSINESS Garant"

 
 
Business Garant

Afaceri sigure în spaţii asigurate!

GRAWE CARAT Asigurări lansează asigurarea de bunuri BUSINESS Garant ‒ atuul afacerilor de succes.

Produsul BUSINESS Garant oferă companiilor protecţie financiară completă împotriva riscurilor ce ar putea ameninţa buna desfășurare a activității în orice domeniu de activitate.

În contextul alinierii la standardele europene, acest produs are toate caracteristicile necesare noului model de business autohton: competitiv şi în permanentă ascensiune. BUSINESS Garant este asigurarea optimă pentru spaţii comerciale, unităţi de cazare, birouri şi altele.

Riscurile acoperite de BUSINESS Garant: incendiu, furtună, catastrofe naturale, scurgerea apelor din conducte, furt prin efracţie, spargerea geamurilor, întreruperea activităţii etc.

Avantajele BUSINESS Garant:

- Asigurare fără franşiză
- Preţuri accesibile
- Reduceri în funcţie de nivelul de acoperire ales
- Plan de asigurare personalizat: clientul alege riscurile acoperite, durata, frecvența de plată
- Modul de plată poate fi anual sau semestrial

BUSINESS Garant - siguranţa spaţiului comercial înseamnă siguranţa afacerii!

În perioada 01.01.2014 – 31.05.2014, GRAWE Carat lansează promoţia 12+3 luni gratis! La procurarea unei poliţe de asigurare pentru 12 luni, compania îţi oferă gratis protecţie pentru încă 3 luni de asigurare.

În acest an GRAWE Carat aniversează 10 ani de activitate pe piața asigurărilor din Moldova, 10 ani alături de clienţii şi partenerii săi. De-a lungul celor 10 ani, conceperea de noi produse a devenit o direcţie strategică de dezvoltare a companiei , oferind calitate, profesionalism şi stabilitate.

GRAWE Carat este recunoscută ca o companie puternică, cu rol strategic pe piața financiară a R. Moldova şi un actor important pe piața asigurărilor. Timp de un deceniu, compania a dobândit experienţă, credibilitate şi notorietate. GRAWE Carat are la bază istoria şi experienţa de peste 185 de ani a unui grup financiar puternic şi planuri îndrăzneţe de viitor.

_____________________________________________________________________________

 
 

GRAWE Carat vă urează Sărbători Fericite !

 
 

_____________________________________________________________________________

 
 

Mic Dejun cu tematica : „Piaţa Asigurărilor din Republica Moldova”

13.11.2013

 
 
ccifm

In cadrul ciclului de mici dejunuri tematice, Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova (CCIFM) în colaborare cu Compania noastră, a organizat un Mic Dejun axat pe subiectul legat de "Situația de pe piața asigurărilor din Republica Moldova". La eveniment au fost prezenţi: Preşedintele GRAWE Group – Dr. Othmar Ederer, Veronica MALCOCI – Director General Grawe Carat, Peter Hronovsky – Membru al Comitetului de Conducere Grawe Carat,  Paul Swoboda – Director General GRAWE Romania.

_____________________________________________________________________________

 
 

Maşinuţele Volkicar asigurate de către GRAWE Carat

30.09.2013

 
 
v1_challenge

Cursele campionatului V1 Challenge au bucurat spectatorii cu un show de viteză inedit.


V1 Challenge Moldova este la cea de-a doua ediţie, prima desfăşurându-se anul trecut. Republica Moldova este a doua ţară în lume, după Turcia, ţara-gazdă a acestui tip de competiții, care a găzduit asemenea curse. Cursele V1 Challenge Moldova-2013 s-au desfăşurat la Comrat, Hâncești, Bălţi şi Chişinău.


GRAWE Carat a fost unul din partenerii acestei competiţii, autovehiculele pentru curse fiind asigurate de către compania noastră. Astfel piloţii au fost în siguranţă şi s-au bucurat din plin de rezultatele frumoase.

_____________________________________________________________________________

 
 

Competiţia Spartachiada 2013

25.05.2013

 
 
Competiţia Spartachiada

Reuşitele Companiei GRAWE CARAT Asigurări la competiţia Spartachiada 2013

Pe data de 25 si 26 mai 2013 a avut loc competiţia Spartachiada la care au participat salariaţii din cadrul mai multor Companii de Asigurări şi Instituţii  Bancare.
În urma participării la această competiţie ,Compania noastră a ocupat LOCUL II dintre toate Companiile de Asigurări reuşind următoarele performanţe:

 

 • Locul I – sărituri în lungime
 • Locul I – mini fotbal
 • Locul II – tenis de masă
 • Locul III – volei


Comitetul de Conducere al Companiei GRAWE CARAT Asigurări în frunte cu Doamna Director General Veronica Malcoci aduce mulţumiri tuturor participanţilor dar şi suporterilor care au fost activi în această competiţie!

_____________________________________________________________________________