Sari la conținut
Asigurare de viață
GRAWE Crescendo

GRAWE CRESCENDO este o asigurare de supravieţuire cu acumulare de capital, care în schimbul unei acoperiri limitate pentru cazul de deces, determină un cost accesibil al produsului şi o acumulare de profit mai atractivă.

Prin simplitatea sa, produsul a fost creat pentru oricine care doreşte să creeze economii pentru sine sau copiii săi.

Contractantul poate fi o persoană fizică cu vârsta de cel puţin 18 ani sau o persoană juridică, iar vârsta persoanei asigurate este cuprinsă între 1 an şi 50 de ani la momentul încheierii contractului de asigurare.

Produsul Crescendo vă asigură că la doar 3, 5 sau 7 MDL pe zi, se poate contracta o sumă asigurată cuprinsă între 17.291 MDL şi 79.053 MDL, în funcţie şi de durata pe care o alege clientul şi care poate fi de 15, 20 sau 25 de ani.

Pentru asigurarea de supravieţuire nu este necesară efectuarea controlului medical.

Acoperiri 

Asigurare de supravieţuire cu acumulare de capital.

Tarifele 

La calculul sumei asigurate se iau în considerare durata asigurării şi prima de asigurare solicitată. 

Prima minimă anuală: 1.095 MDL.

Beneficiile

La sfârşitul duratei contractuale (la supravieţuire): asigurătorul va plăti suma asigurată împreună cu participarea la profit acumulată până la expirarea contractului. După plata indemnizaţiei, contractul încetează.

În caz de deces al persoanei asigurate (din cauze naturale sau ca urmare a unui accident): asigurătorul va plăti beneficiarilor desemnaţi suma primelor nete achitate de către client pentru contractul respectiv. Suplimentar, se va plăti participarea la profit acumulată până la momentul decesului.

Pentru o ofertă individualizată vă rugăm să ne contactaţi la: +373 22 27 93 32 / +373 22 27 17 20
de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe