Sari la conținut
Carte verde
Asigurări Auto

Carte Verde

Asigurări Auto
Carte Verde

Asigurarea obligatorie „Carte Verde“ vă oferă siguranţa unei călătorii liniştite cu maşina în străinătate.

Cartea Verde este un sistem internaţional de asigurare a răspunderii civile faţă de terţele persoane în ţara de şedere, ce asigură protecţia părţilor vătămate păgubite în accidentele rutiere.

Puteţi achiziţiona poliţa Carte Verde pentru orice mijloc de transport: autoturism, microbuz, autobuz, autocamion, remorcă, motocicletă.

Cu asigurarea auto „Carte Verde” beneficiaţi de protecţia companiei în cazul producerii unui accident rutier pe teritoriul ţărilor-membre ale sistemului Carte Verde.

Riscurile acoperite 

Poliţa Carte Verde achiziţionată de la GRAWE Carat asigură plata despăgubirii în cazul unui prejudiciu produs bunurilor, vieţii sau sănătăţii terţelor persoane ca urmare a unui accident produs de dumneavoastră în străinătate. Plata daunei se realizează în conformitate cu normele ţării în care a avut loc accidentul.

Tarifele

Tarifele pentru Carte Verde variază în funcţie de categoria mijlocului de transport, teritorialitatea acoperirii prin asigurare şi perioada de asigurare. Acestea se calculează în conformitate cu Hotărîrea Comisiei Naționale a Pieții Financiare nr. 26/10 din 13 iunie 2013 ”Cu privire la primele de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto”.

Teritorialitatea poliţei „Carte Verde” se împarte în trei zone:

Zona 1: Ucraina, Belarus

 

Zona 2: Ucraina, Belarus şi Rusia

Zona 3: toate ţările-membre ale sistemului Carte Verde (ţările europene)

Pentru mai multe detalii vă rugăm să apelați la: +373 22225625 sau +373 22225435
de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe