перейти к содержанию
[Translate to Russian:] k
GRAWE

Asigurări de viață

Evenimentele din viaţa noastră se succed cu repeziciune şi de cele mai multe ori în mod imprevizibil. Avem nevoie să fim siguri că familia noastră este în siguranţă şi beneficiază de tot sprijinul financiar de care are nevoie.

Asigurarea de viaţă, reprezintă o posibilitate reală de economisire şi o metodă eficientă de protecţie, având ca reper lucrurile cele mai sfinte şi utile pentru societate – asigurarea garanţiilor de viitor pentru om.

 

[Translate to Russian:] GRAWE Crescendo

GRAWE Crescendo

GRAWE CRESCENDO este o asigurare de supravieţuire cu acumulare de capital, care în schimbul unei acoperiri limitate pentru cazul de deces, determină un cost accesibil al produsului şi o acumulare de profit mai atractivă.
[Translate to Russian:] GRAWE Profit text

GRAWE PROFIT

Produsul GRAWE PROFIT reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital.
[Translate to Russian:] Grawe start life

GRAWE Start

Produsul GRAWE START reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital pentru copii.
[Translate to Russian:] Grawe orizont

GRAWE Orizont

Produsul GRAWE ORIZONT reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire suplimentară pentru cazurile de accident.
[Translate to Russian:] omnia grawe

GRAWE Omnia

Produsul GRAWE OMNIA reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire pentru cazul de diagnosticare cu o afecţiune medicală gravă.
[Translate to Russian:] risk life insurance

RISK LIFE

RISK LIFE reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital pentru persoane ce desfăşoară o activitate cu risc mărit faţă de cel standard.
то есть страхование транспортных средств, консультант