Sari la conținut
 • Asigurare de Viață
  GRAWE Omnia

  Suntem preocupaţi mereu de sănătatea noastră, deoarece niciodată nu ştim ce ni se poate întâmpla. Tocmai de aceea, GRAWE Carat a conceput asigurarea GRAWE OMNIA care îţi oferă protecţie în cazul diagnosticării cu o afecţiune gravă sau deces. Noi ştim cât de costisitoare pot fi tratamentele în astfel de împrejurări.

  Produsul GRAWE OMNIA reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire pentru cazul de diagnosticare cu o afecţiune medicală gravă.

  Lista afecţiunilor medicale grave:
  Infarct miocardic, intervenţie chirurgicală de tip by-pass a arterelor coronare, cancer (tumoră malignă), accident vascular cerebral, insuficienţă renală cronică, transplant de organe (inimă, plămâni, rinichi, ficat, pancreas, măduvă osoasă), scleroză multiplă, paralizie, pierderea vederii.

  Contractantul poate fi o persoană fizică în vârstă de cel puţin 18 ani sau o persoană juridică, iar vârsta persoanei asigurate este de minim 20 ani şi maxim 55 de ani la momentul încheierii contractului de asigurare.

  Durata asigurării: este de minim 10 ani şi de maxim 45 de ani, fiind limitată de împlinirea de către asigurat a vârstei de 65 de ani.

  Acest program este prevăzut cu o serie de acoperiri suplimentare şi opţiuni, pentru a răspunde cerinţelor individuale ale fiecărui client.

  Acoperiri

  family 2
  Asigurarea de viaţă

  Asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire pentru cazul de diagnosticare cu o afecţiune medicală gravă (conform listei specifice)

  Pachet de accident 1

  Asigurare suplimentară de invaliditate permanentă din accident (peste 50%)

  green circle
  Pachet de accident 2

  Asigurare suplimentară de deces din accident

  Beneficii

  În cazul supravieţuirii persoanei asigurate (la expirarea contractului): se achită suma asigurată din asigurarea de viaţă împreună cu participarea la profit acumulată până la expirarea contractului.

  În caz de deces a persoanei asigurate: se achită sumă asigurată din asigurarea de viaţă împreună cu participarea la profit acumulată până în momentul producerii evenimentului asigurat.

  În caz de diagnosticare cu una din afecţiunile medicale grave (conform listei specifice): se achită suma asigurată din asigurarea de viaţă împreună cu participarea la profit acumulată până în momentul producerii evenimentului asigurat. 

  Asigurările suplimentare de accident:

  Pachet de accident 1:

  Invaliditate din accident peste 50%: în cazul în care asiguratul suferă o invaliditate permanentă din accident de minim 50%. 

  Pachet de accident 2:

  Deces din accident: în cazul în care asiguratul decedează ca urmare a unui accident în sensul condiţiilor de asigurare, asigurătorul va plăti suplimentar suma asigurată conform pachetului de accident 2.

  Tarifele 

  La calculul sumei asigurate se iau în considerare factori precum vârsta persoanei care urmează a fi asigurată, durata asigurării şi prima de asigurare solicitată. 

  Prima minimă anuală: 3.000 MDL.

  Pentru o ofertă individualizată vă rugăm să ne contactaţi la: +373 22 27 93 32 sau +373 22 27 17 20
  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe