Sari la conținut
 • Asigurare de viață
  GRAWE Orizont

  Fiecare dintre noi are vise şi planuri pentru un viitor frumos pe care să-l trăim alături de cei dragi. Acest program este prevăzut cu o serie de acoperiri suplimentare și opțiuni, pentru a răspunde cerințelor individuale ale fiecărui client.

  Produsul GRAWE ORIZONT reprezintă o asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire suplimentară pentru cazurile de accident.

  Contractantul poate fi o persoană fizică în vârstă de cel puţin 18 ani sau o persoană juridică iar vârsta persoanei asigurate este de minim 15 ani şi maxim 65 de ani la momentul încheierii contractului de asigurare.

  Durata asigurării: este de minim 10 ani şi de maxim 45 de ani, fiind limitată de împlinirea de către asigurat a vârstei de 75 de ani.

  Beneficii

  În cazul supravieţuirii persoanei asigurate (la expirarea contractului): se achită suma asigurată din asigurarea de viaţă şi întreaga sumă provenită din participarea la profit.

  În caz de deces a persoanei asigurate: se achită întreaga suma asigurată din asigurarea de viaţă, inclusiv participarea la profit acumulată până în momentul producerii evenimentului asigurat.

  Invaliditate permanentă din accident de minim 50%: contractantul este scutit de la plata primelor pentru asigurarea de viaţă.

  Asigurările suplimentare de accident

  Pachet accident grawe orizont
  Pachet de accident 1:

  În caz de deces din accident a persoanei asigurate: se achită suma asigurată în caz de deces din accident conform pachetului de accident 1.

  În caz de invaliditate din accident peste 50%: se achită suma asigurată pentru invaliditate din accident conform pachetului de accident.

  Pachet de accident 2:

  În caz de deces din accident a persoanei asigurate: se achită suma asigurată în caz de deces din accident conform pachetului de accident 2.

  În caz de invaliditate din accident peste 50%: se achită suma asigurată pentru invaliditate din accident conform pachetului de accident 2.

  Acoperiri 

  Acest program este prevăzut cu o serie de acoperiri suplimentare şi opţiuni, pentru a răspunde cerinţelor individuale ale fiecărui client:

  Asigurarea de viaţă:
  Asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital + Asigurare suplimentară de scutire de la plata primelor în caz de invaliditate permanentă din accident peste 50 %
  Asigurări suplimentare:
  Asigurare suplimentară de deces din accident + Asigurare suplimentară de invaliditate permanentă din accident (peste 50%)

  Tarifele 

  La calculul sumei asigurate se iau în considerare factori precum vârsta persoanei care urmează a fi asigurată, durata asigurării şi prima de asigurare solicitată. 

  Prima minimă anuală: 3.000 MDL.

  Pentru o ofertă individualizată vă rugăm să ne contactaţi la: +373 22 27 93 32 sau +373 22 27 17 20
  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe