Sari la conținut
 • GRAWE Moldova
  GRAWE CARAT Asigurări

         Cu experienţa de peste 190 de ani în domeniul asigurărilor, grupul austriac GRAWE a intrat pe piaţa de asigurări a Republicii Moldova în aprilie 2004, prin înfiinţarea companiei "GRAWE Asigurare de Viaţă" SA. La început activitatea companiei s-a impus prin prestarea  serviciilor în domeniul asigurărilor de viaţă, fiind până în prezent cel mai mare furnizor de asigurări de viaţă din ţară .

         Achiziţiile în zona imobiliară reprezintă o parte importantă a investiţiilor la nivelul întregului grup GRAWE. Aceasta s-a concretizat în necesitatea investiţiei într-un nou sediu în anul 2006 prin achiziţionarea unei clădiri situate în plin centrul Chişinăului, imobilul fiind încadrat în categoria monumentelor arhitectonice ale oraşului. Lucrările de renovare au fost făcute la cele mai înalte standarde internaţionale, cu o valoare a investiţiei de 1,9 milioane Euro.

         Rezultatele excelente şi evoluţia companiei „GRAWE Asigurare de Viaţă” SA, dar şi dorinţa de a îmbogăţi totodată gama produselor de asigurări oferite în Moldova au motivat grupul GRAWE să achiziţioneze compania locală „Carat” SA.  Astfel, cu un nou nume, „GRAWE Carat Asigurări” SA, devine prima companie din Republica Moldova, ce oferă clienţilor săi întreaga paletă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, la cele mai înalte standarde europene.

         Filosofia noastră este să punem întotdeauna clientul în centrul preocupărilor noastre şi ne-am definit ca obiectiv constant dezvoltarea de produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi costuri de achiziţie cât mai scăzute.

         Lunga noastră tradiţie în domeniul asigurărilor ne-a permis să construim şi să consolidăm o imagine de putere financiară, stabilitate şi profesionalism.

         Pentru noi, motto-ul „Asigurarea de partea Ta.” nu este o simplă afirmaţie. Traducem acest lucru în practică prin concentrarea asupra nevoilor fiecărui client, prin ataşamentul faţă de necesităţile şi dorinţele acestora şi ne propunem să fim percepuţi ca un partener de încredere pe termen lung.

         Suntem o companie cu tradiţie pe piaţa Republicii Moldova și am dobândit experienţă, credibilitate şi notorietate. În concluzie, avem la bază istoria şi experienţa unui grup financiar puternic şi planuri îndrăzneţe de viitor.

  Informații utile

  Date financiare

  Date financiare

  Activitatea derulată de companie
  Informatii activitate

  Aspecte Legale

  Informații ce țin de activitatea companiei
  Date cu caracter personal

  Date cu caracter personal

  Politica de securitate a datelor cu caracter personal
  Lista partenerilor

  Parteneri

  Informaţii despre produsele companiei Grawe Carat Asigurări puteţi afla şi de la brokeri și parteneri
  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe