Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  5 bicicliști au pornit la drum în siguranță cu GRAWE CARAT Asigurări

  12. June 2017
  Hospice bike 2017

  Hospice Bike Tour 2017 și-a dat startul la data de 19 iunie, cu 15 cicliști amatori ce au pornit pe un traseu de 700 km: Iaşi, Lacul Bicaz, Miercurea Ciuc, Hospice casa Speranţei din Braşov şi a fost încheiat cursa la Hospice Casa Speranţei din Bucureşti.

  Cei 13 care au acceptat provocarea de a parcurge această distanță, arătând dorința să ofere sprijin financiar celor care suferă de boli incurabile atât din Moldova, cât și din România.

  GRAWE Carat a fost susținătorul cauzei nobile și a fost alături de drumeții care au ajuns în siguranță la destinație cu asigurările medicale și de accidente de la GRAWE Carat.

  ___________________                     

  Hospices of Hope contribuie la asigurarea continuității serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață din Orhei, Ocnița și Soroca.

  Hospices of Hope este cea mai mare organizație de susținere a serviciilor de îngrijire paliativă din Europa de Sud-Est. În Moldova, organizația susține dezvoltarea îngrijirii paliative încă din anul 2008. Intră pe secțiunea „ÎNTREBĂRI” în campanie și află mai multe despre Hospices of Hope și îngrijirea paliativă 

   

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe