Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  ASIGURARE COVID-19 PROTECT de la GRAWE Carat Asigurări

  25. August 2020

  GRAWE Carat lansează un nou produs de Asigurare de Sănătate pentru Călătorii peste Hotare cu acoperire specifică pentru cazul de îmbolnăvire cu COVID-19.

  Pandemia de Coronavirus ne-a afectat viața, inclusiv libertatea de a călători, și cu toții trebuie să ne adaptăm condiții specifice impuse de acest nou virus. Rămânând ca întotdeauna aproape de nevoile clienților săi, GRAWE Carat a înțeles să răspundă acestor solicitări speciale cu cea mai bună acoperire adaptată situației.

  De acum, asigurarea de călătorie COVID-19 PROTECT acoperă și cheltuielile medicale în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus, în plus față de alte boli sau accidente care apar în timpul călătoriei în afara Republicii Moldova.

  Pentru o siguranță completă în aceste vremuri incerte, oferim clienților și varianta COVID-19 PROTECT PLUS care, suplimentar, garantează acoperirea cheltuielilor de anulare a călătoriei ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

  Este esențial să călătorești mereu cu o asigurare care te protejează. Dacă aveți planificată o călătorie în curând, COVID-19 PROTECT de la  GRAWE este cea mai potrivită alegere!

  Călătorești mai Relaxat atunci când ești Asigurat!

  GRAWE Carat Asigurări este parte a unui concern financiar austriac care și-a dovedit stabilitatea și puterea financiară de-a lungul a peste 192 de ani de existență și care adună într-un întreg experiența acumulată în cele 13 țări europene în care este prezent.

  Grawe a intrat pe piața de asigurări din Republica Moldova în anul 2004 și astăzi, după 16 ani, GRAWE Carat ocupă Locul 1 în Topul Companiilor de asigurări, fiind singurul asigurător care oferă clienților săi o paletă completă de asigurări, la cele mai înalte standarde europene.

  Str. Alexandru cel Bun, 51, or. Chișinău

  Tel:  (+373) 60 333 777;     (+373) 78 330 777;

  www.grawe.md           office@grawe.md

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe