Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  Concert aniversar la Sala cu Orgă – 40 de ani de la înființare

  19. September 2018
  40 years sala cu orga

  Pe 19 septembrie, Sala cu Orgă a celebrat, printr-un concert de excepție, 40 de ani de la inaugurare. Timp de 15 ani compania GRAWE Carat Asigurări și Sala cu Orgă se află într-o strânsă relație de colaborare. Cu acest prilej, Veronica Malcoci, director general GRAWE Carat, a venit cu un mesaj de felicitare și de mulțumire în adresa întregului colectiv.

  Parteneriatul frumos, de 15 ani, a companiei GRAWE Carat Asigurări cu Sala cu Orgă este o onoare pentru noi, fiindcă unul dintre obiectivele companiei noastre este de a promova valorile artei și a culturii. Felicitări cu acest eveniment minunat și ne exprimăm toată recunoștință pentru activitatea și efortul zilnic pe care îl depuneți pentru un viitor cultural al Republicii Moldova.

  La rândul său, Larisa Zubcu, directoarea Sălii cu Orgă, a mulțumit tuturor partenerilor pentru susținerea constantă acordată.

  Pe scenă au evoluat artiști cu renume: organistele Svetlana Bodiul și Anna Strezeva, naistul Ștefan Negură, violoncelistul Ion Josan, flautistul Ion Negură, violonistul Ilian Gîrneț, Orchestra Națională de Cameră, condusă de maestrul Cristian Florea, Corul Național de Cameră, condus de Ilona Stepan, dirijorul Vladimir Andrieș.

  GRAWE Carat Asigurări, an de an, organizează Concertul Extraordinar „De ziua lui Mozart”, care adună sute de spectatori încântați de muzica clasică.

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe