Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  Directorul General GRAWE Carat – noul preşedinte AmCham

  04. May 2017
  AmCham president

  La data de 13 aprilie 2017, în cadrul Adunării Generale a Membrilor, Directorul General al GRAWE Carat Asigurări, Veronica Malcoci, a fost aleasă Preşedinte al Camerei de Comerţ Americane din Moldova (AmCham).

  „Preiau această funcţie cu o deosebită onoare, susţinând în continuare interesele de afaceri ale membrilor noştri, dar și dezvoltând împreună proiectele Camerei de Comerţ Americane. Obiectivul nostru rămâne acelaşi, de a promova investiţiile şi comerţul american în Moldova şi de a dezvolta pârghiile între liderii de guvern şi comunitatea de afaceri” a declarat Veronica Malcoci.

  În cadrul şedinţei a fost prezentat şi noul Consiliu de Administraţie format din 10 membri: Octavian Cazac (Turcan Cazac Law Firm), Vitalie Corniciuc (KPMG Moldova),  Boris Efimov (Orhei-Vit), Roger Gladei (Gladei & Partners), Constantin Ivas (Petrom Moldova), John Maxemchuk, Tatiana Stavinschi  (PwC Moldova), Traian Nechifor (Coca-Cola Bottlers Chișinău), Charles Vernon ( Vernon | David), Carmina Vicol (Prime Capital).

  Directorul General GRAWE Carat, Veronica Malcoci este cel de-al treilea preşedinte al Camerei de Comerţ Americane, după John Maximchiuk şi Cristina Harea. 

  _____________________________________________________________________________

  Camera de Comerț Americană din Moldova este o organizație non-guvernamentală non-profit, înființată în anul 2006. AmCham Moldova este membru al rețelei internaționale din 125 camere de comerț din întreaga lume, iar scopul său declarat este acela de a conecta spiritul antreprenorial și cultura Moldovei de cele ale Statelor Unite. GRAWE Carat Asigurări a devenit membru AmCham în octombrie 2013.

   

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe