Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  Gala Forței de Vânzări 2017

  14. March 2017

  Anul acesta Gala Anului  Forței de Vânzări 2017 „Grawe Carat Asigurări” a avut loc pe 14 martie 2017, eveniment ce s-a desfășurat sub acelaşi semn al eleganţei şi entuziasmului ca şi în anul precedent.

  Premiem an de an cei mai buni reprezentanți ai companiei din domeniul vânzărilor.

  La eveniment au fost prezenţi Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA  - doamna Veronica Malcoci și domnul Peter Hronovsky, administraţia şi toate reprezentanţele companiei, iar ca oaspeţii de onoare au fost prezenți din Comitetul de Conducere GRAWE  România reprezentat de către Directorul General – Dl Paul Swoboda și Dl Bogdan Moraru.

  Acest eveniment important a fost un prilej pentru Comitetul de Conducere de a mulţumi pentru rezultatele obținute pe parcursul anului 2016, cât și pentru aportul direct al întregii echipe. Mulțumiri deosebite au fost aduse Forței de Vânzări și câștigătorilor concursului din 2016 pentru munca de peste an și pentru contribuţia valoroasă la atingerea rezultatelor bune ale companiei.

  Astfel, în cadrul evenimentului au fost decernate premiile  pentru “Cel Mai Bun Consultant 2016” şi “Cel Mai Bun Sector 2016”.

  Câştigătorii concursurilor au primit trofee, diplome şi desigur, premii băneşti. Aceştia sunt:

  „Cel mai Bun Sector 2016”

  Premiul I – sectorul TARACLIA, manager Svetlana Bacarji

  Premiul II – sectorul RÎȘCANI CH, manager Svetlana Draciuc

  Premiul III – sectorul CENTRU II, manager Viorica Pozdirca

  „Cel mai Bun Consultant 2016”

  Premiul I – Vitalie ZAZULEA, sectorul Bălţi I

  Datorită dinamismului și profesionalismului echipei  Grawe Carat, pentru anul 2016, performanţele companiei GRAWE s-au situat la un nivel solid şi suntem mulţumiţi de valoarea rezultatului atins,  GRAWE Carat menținându-se în TOP 3 Asigurători pe piață.

   

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe