Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  GRAWE CARAT Asigurări a sărbătorit Gala Anului 2016 a Forţei de Vânzări

  17. March 2016

  La data de 17 martie 2016 „GRAWE CARAT Asigurări” SA a sărbătorit 12 ani de activitate în cadrul evenimentului Gala Anului 2016 a Forței de Vînzări.

  La eveniment au fost prezenţi Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA  - doamna Veronica Malcoci și domnul Peter Hronovsky, administraţia şi toate reprezentanţele companiei, iar oaspeţii de onoare au fost Preşedintele Consiliului de Supraveghere GRAWE Group – Dr. Philipp MERAN, Consiliul Societăţii GRAWE Carat în frunte cu Preşedintele Consiliului – Dr. Othmar EDERER şi Comitetul de Conducere GRAWE  România reprezentat de către Directorul General – Dl Paul Swoboda.

  De asemenea, acest eveniment frumos a fost un prilej pentru Comitetul de Conducere „GRAWE CARAT Asigurări” SA de a mulţumi încă odată întregii echipe şi, în special, Forţei de vînzări, pentru munca depusă şi aportul deosebit adus companiei.

  Astfel, în cadrul evenimentului au fost decernate premiile  pentru “Cel Mai Bun Consultant 2015” şi “Cel Mai Bun Sector 2015”.

  Câştigătorii concursurilor “Cel Mai Bun Consultant 2015” şi “Cel Mai Bun Sector 2015” au primit trofee, diplome şi desigur, premii băneşti. Aceştia sunt:

  Cel mai Bun Sector 2015
  Premiul I – sectorul CENTRU I, manager Ina Cevîcelova
  Premiul II – sectorul TARACLIA, manager Svetlana Bacarji
  Premiul III – sectorul RÎŞCANI CH, manager Svetlana Draciuc

  Cel mai Bun Consultant 2015
  Premiul I – Angela APOSTU, sectorul Centru II

  Premiul II – Marina TOPAL, sectorul Taraclia

  Premiul III – Vitalie ZAZULEA, sectorul Bălţi I
   

  Rezultatele excepționale ale companiei noastre se datorează dinamismului, pregătirii şi profesionalismului oamenilor care lucrează în cadrul ei, iar succesul din cei 12 ani de experienţă în domeniul asigurărilor a plasat compania „GRAWE CARAT Asigurări” SA, în anul 2015, pe locul 2 în topul Companiilor de Asigurări din Republica Moldova.

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe