Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  Grawe Carat Asigurări alături de EBA la celebrarea a 3 ani de activitate

  31. March 2015

  La 31 martie a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Businessului European din Moldova, Grawe Carat – membru EBA – a luat parte la evenimentul dedicat celor trei ani de activitate a EBA.

  La eveniment au participat fondatori și membri ai asociației, oameni de afaceri din RM, inclusiv regiunea transnistreană, România, Ambasadori, reprezentanţi ai autorităţilor publice, astfel enumerând peste 170 persoane.

  Cu ocazia împlinirii a 3 ani, EBA Moldova a făcut o retrospectivă a activității. La rândul lor, membrii asociației, au menționat că activitatea acesteia este oportună, cu atât mai mult, cu cât, asociaţia reprezintă interesele atât la nivel național cât și internațional, având în vedere că în Moldova nu este atât de ușor să dezvolți o afacere.

  Directorul General al companiei GRAWE Carat Asigurări , Veronica MALCOCI :
  “Compania Grawe Carat se simte foarte onorată că este membru al Asociaţiei Europene de Business fiindcă împărtăşim aceleaşi valori şi anume dezvoltarea businessului conform principiilor europene”

  Pentru GRAWE Carat Asigurări colaborarea de succes cu partenerii săi este parte a progresului. În toţi aceşti ani GRAWE Carat a demonstrat că reprezintă un partener stabil și de încredere chiar şi în contextul unor circumstanțe economice dificile.

  Vedeţi aici reportajul în întregime.

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe