Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  GRAWE CARAT și Ambasada Austriei la Chișinău au colectat din vânzări 10.500 lei și au fost donați pentru cinci beneficiari cu nevoi speciale

  11. December 2017
  targ caritabil 2017

  La data de 10 decembrie 2017, GRAWE CARAT s-a alăturat organizatorilor „Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, reprezentanților corpului diplomatic din Republica Molodva și a participat, pentru al doilea an consecutiv la „Târgul caritabil de iarnă”, ed. 21. Din vânzările mai multor produse reprezentative Austriei, împreună cu Ambasada Austriei la Chișinău au fost colectați 10500 MDL și  donați pentru cei 5 beneficiari selectați de organizatorii Târgului de Caritate.

  Obiectivul acestuia a fost colectarea fondurilor pentru proiectele locale, în special cele care au un impact pozitiv asupra femeilor și copiilor defavorizați.

  La eveniment s-au adunat deopotrivă comunități locale și internaționale pentru un schimb interactiv de cultură, artă, tradiție, muzică tradițională, dar și pentru a-și face cunoscută activitatea socială. Ambasade, organizații internaționale și locale, agenți economici și meșteri populari propun bucate, deserturi, băuturi, suvenire, lucruri handmade, picturi, haine, cărți, jucării la prețuri accesibile. În cadrul evenimentului s-a organizat și o tombolă cu sute de premii.

  Banii colectați din donațiile tuturor participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzările biletelor de intrare și a biletelor de la tombolă au fost donate celor 5 beneficiari selectați în acest an de către comitetul de granturi din cadrul „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”:

  • Asociația copiilor născuți prematur „VITAE” – copii născuți prematur, spitalizați în secțiile de terapie intensivă.
  • Asociația Obștească „COPIII PLOII” – sprijinirea persoanelor diagnosticate cu boli genetice rare și autism în vederea îmbunătățirii calității vieții.
  • Fundația filantropică medico-sanitară „ANGELUS Moldova” – îmbunătăţirea calității vieţii bolnavilor de cancer şi alte maladii incurabile prin sprijin medical, social şi psiho-emoţional.
  • „Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț – integrarea persoanelor cu nevoi speciale în societate și promovarea produselor handmade.
  • Centrul de caritate pentru refugiați (CCR) – oferă un adăpost liniștit refugiaților și solicitanților de azil.

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe