Sari la conținut
 • Noutați GRAWE

  Wolfgang Amadeus Mozart – omagiat de GRAWE CARAT și Sala cu Orgă într-un concert de zile mari

  29. January 2018
  concert mozart 2017

  Astazi, 27 ianaurie 2018, GRAWE CARAT, pentru al 13-lea an consecutiv, împreună cu Sala cu Orgă, a omagiat într-un concert de muzică clasică, pe marele compozitor austriac Wolfgang Amadeus Mozart.

  „De mai bine de 13 ani, Sala cu Orgă și GRAWE Carat Asigurări patronează evenimentul de omagiere al artistului, an de an, fiind un moment drag nouă, un moment de bucurie și relaxare. E și mai motivantă colaborarea noastră frumoasă și de lungă durată, pentru că iată, anul acesta celebrăm aniversarea într-un edificiu reînnoit, o investiție care accentuează necesitatea  valorificării culturii noastre, dar și a dorinței noastre de a avea continuitate istorică, păstrând originalitatea arhitecturală și stilul clasic de odinioară.”, a menționat  Directorul General al companiei, Veronica Malcoci. 

  Evenimentul a reunit peste 600 de iubitori de muzică clasică, care au avut ocazia, în premieră, să audieze pe invitata de onoare, prim-fagotistă a Filarmonicii și Operei din Viena, Sophie Dartigalongue.

  Printre invitații speciali ai evenimentului, GRAWE CARAT i-a avut alături pe reprezentanții Comisiei Naționale a Pieții Financiare și E.S. Christine Freilinger, Ambasadoarea Austriei la Chișinău.

  Mai multe detalii, în reportajul video realizat de PRO TV Chișinău. 

   

   

  de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe